Kalp Hastasi 1,5 Yasindaki Çocuk Sagligina Kavustu
Denizli’de kalbinde hem delik olan hem de sol kulakçiga açilmasi gereken damarlari sag kulakçiga açilan 1,5 yasindaki Hasan Mert Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde sagligina kavustu.
Denizli’de Özel Denizli Cerrahi Hastanesi doktorlarindan Prof. Dr. Ahmet Baltalarli’ya basvuran 1,5 yasindaki Hasan Mert Kaya’nin ailesi çocuklarinda yasanan rahatsizliklari anlatti. Yapilan tetkiklerin sonucunda minik Hasan Mert’in kalbinde delik oldugu ve de sol kulakçiga açilmasi gereken damarlari sag kulakçiga açildigi belirlendi. Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde tedavi altina alinan minik çocuk basarili operasyonla sagligina kavustu. Hem kalbindeki delik hem de damarlarinda ki problem düzeltilen minik Hasan Mert, ameliyatin ardindan saglik durumu hizla iyilesti ve taburcu edildi.
Kaynak: İHA
Kalp Hastasi 1,5 Yasindaki Çocuk Sagligina Kavustu - Denizlihttps://beyazgazete.com/haber/2024/8/23/kalp-hastasi-1-5-yasindaki-cocuk-sagligina-kavustu-7140483.html