Özel Kayseri OSB Anaokulu Yeni Egitim Yilina Hazir

Özel Kayseri OSB Anaokulu, yapilan yeni yatirimlarla 2024-2025 egitim ögretim yilin öncesinde hizmete hazir hale getirildi.

Özel Kayseri OSB Anaokulu Yeni Egitim Yilina Hazir


Türkiye’nin sayili OSB’lerinden biri konumunda bulunan Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlügü uhdesinde çalismalarini sürdüren Özel Kayseri OSB Teknik Koleji bünyesinde kurulu bulunan Kayseri OSB Anaokulu, yeni egitim ve ögretim yili öncesinde yapilan son çalismalarla hazir hale geldi. Kayseri OSB Anaokulu hakkinda bilgi veren Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin, “Dönemin Milli Egitim Bakani tarafindan kamuoyu ile paylasilan OSB’lerde anaokulu açilmasi yönündeki karara hizli sekilde karsilik verdik ve okulumuzu 2024 yili Mart ayinda faaliyete geçirdik. Geçen sezon yaptigimiz çalismalarin üzerine yenilerini kattigimiz Özel Kayseri OSB Anaokulumuz, insallah kisa süre sonra yenilikleriyle egitim ögretime baslayacak.” dedi.

Egitimin kendileri için en öncelikli mesele oldugunun altini çizen Baskan Yalçin, “Geçen yil faaliyetlerine baslayan Kayseri OSB Meslek Yüksekokulumuz basarili bir sekilde çalismalarini sürdürüyor. Bunun yani sira Kayseri Üniversitesi ve Hayirsever Mehmet Altun ile birlikte yapimi gerçeklestirecegimiz teknik bilimler fakültemizin ve meslek yüksekokulu binamizin da insallah kisa sürede temellerini atacagiz. Egitimi en bastan anaokulu seviyesinden ele alan anlayisimizin sonucu olan Kayseri OSB Anaokulumuz da bölgemiz genelinde özellikle kadin çalisanlarimiza ve isverenlerimize hitap etmektedir.” diye konustu.

Baskan Yalçin, Kayseri OSB Anaokulu’nun 2024-2025 egitim-ögretim yilinda da alaninda tecrübeli egitim kadrosu ve 4-5 yas grubu ögrencileri ile tam gün olarak egitim faaliyetlerine baslayacagini kaydetti.

alçin, “Egitim programimiz çocuklarimizin gelisim düzeyleri, ilgi alanlari ve ihtiyaçlarina göre hazirlanmistir. Bilimselligi ön plana çikaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, üretkenligi destekleyen anlayisimiz ile modern egitim tekniklerini kullanmaktayiz. Anaokulu egitim sürecinde; Ingilizce, Satranç, Ekoloji, Görsel Sanatlar, Bahçe Oyunlari, Akil Oyunlari, Bilim Deney Atölyesi ve Müzik etkinlikleri ile egitim ögretim hizmeti vermekteyiz.” ifadelerini kullandi.

Baskan Yalçin, Kayseri OSB Anaokulu kayit islemleri için Kayseri OSB Teknik Lisesi kampüsü, Organize Sanayi Bölgesi 9. Cadde No:3 Melikgazi Kayseri adresine sahsen basvuruda bulunabilecegini bunun yani sira 0 352 290 70 03 numarali telefondan ya da https://kayseriosbanaokulu.com internet adresinden bilgi alinabilecegini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA