Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Kurs Kayitlari Basladi

Melikgazi Belediyesi’nin, 7-14 yas araligindaki çocuklar için ücretsiz olarak düzenledigi “Çocuk Meclisi” kurs kayitlari basladi. Melikgazi Belediyesi düzenleyecegi Çocuk Meclisi kursu kapsaminda çocuklarin fiziksel, zihinsel ve duygusal gelisimlerine katki saglamak amaciyla farkli branslarda zengin içerikler sunarak hem ögretici hem de eglenceli bir deneyim yasatmayi hedefliyor.

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Kurs Kayitlari Basladi
Çocuklara 20’den fazla bransta kurs vereceklerini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, ‘’Melikgazi Belediyesi olarak yilin her döneminde çesitli branslarda verdigimiz kurslarimizla vatandaslarimiza hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdigimiz MELMEK kurslarimiz arasinda sanat, spor, müzik, dini egitim, bilim ve teknoloji olmak üzere birçok alanda kurslarimiz yer aliyor. Gelecegimiz olan çocuklarimizin, ilgi duyduklari alanda, uzman egitmenler esliginde kendilerini gelistirmelerine katki saglamayi hedefliyoruz. 20’den fazla bransta düzenleyecegimiz kurslarimiz çocuklarimizin ilgi duyduklari alanda kendilerini gelistirmelerine, sosyallesebilmelerine, özgüvenlerini artirmalarina ve yeni arkadasliklar kurmalarina da yardimci olacak. Toplam 17 sosyal tesisimizde haftanin her günü olmak üzere kurslarimizi düzenliyoruz. Ücretsiz olarak hizmet verecek “Çocuk Meclisi” kursumuza kayit yaptirmak isteyen ögrencilerimiz www.melikgazi.bel.tr adresinden basvuru yapabilirler. Kurslarimizin hayirlara vesile olmasini dilerim.’’ dedi.

Fedakar Gülderen, Alparslan Türkes, Necip Fazil Kisakürek, Danismentgazi, Belsin, Selçuklu, Yeniköy, Toki, Ildem, Ildem 2, Sirintepe, Esenyurt, Gökkent, Tinaztepe, Gesi Fatih, Tavlusun Sosyal Tesisleri ve Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi olmak üzere toplamda 17 farkli sosyal tesiste verilecek olan Çocuk Meclisi kurs kayitlari hakkinda detayli bilgi almak için www.melikgazi.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Kaynak: İHA