Canik'te Tüm Birinci Siniflara Çanta Ve Kirtasiye Seti Hediye Edilecek

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçede ilkokul birinci sinifa baslayacak tüm ögrencilere çanta ve kirtasiye seti hediye edeceklerini açikladi.

Canik'te Tüm Birinci Siniflara Çanta Ve Kirtasiye Seti Hediye Edilecek
Canik’te 2024-2025 egitim-ögretim yilinda ilkokul birinci sinifa baslayacak olan tüm ögrencilere bu yil da çanta ve kirtasiye seti destegi vereceklerinin müjdesini veren Baskan Ibrahim Sandikçi, "Ailelerimizin ev ekonomisine katki sunmaya, çocuklarimizin yüzünde tebessüm olmaya devam ediyoruz" dedi.



Ev ekonomisine katki

Çanta ve kirtasiye seti destegi ile ailelerin egitim harcamalarina destek olacaklarini ve ev ekonomilerine katkida bulunduklarini belirten Sandikçi, “Ilçemizde bir gelenek haline getirdigimiz çanta ve kirtasiye seti destegimizi bu yil da sürdürüyoruz. Çanta ve kirtasiye setlerimizin içerisinde ögrencilerimizin egitim yili boyunca ihtiyaç duyacagi tüm ürünler yer aliyor. Çanta ve kirtasiye seti destegimizle ilkokul birinci sinifa baslayan ögrencilerimizin heyecanlarini paylasacak, ailelerimizin ev ekonomilerine katki saglayacagiz” seklinde konustu.



Siralarda teslim edilecek

Ögrencilere çanta ve kirtasiye seti ile birlikte, yardimci egitim materyalleri de hediye edeceklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canik’imizde egitime yönelik yatirimlara ara vermeden devam ediyoruz. 2024-2025 egitim-ögretim yilinda ilçemizde ilkokul birinci sinifa baslayan tüm ögrencilerimize çanta ve kirtasiye seti hediye edecegiz. Bu sene de ögrencilerimiz için özenle hazirladigimiz çanta ve içerisinde yardimci egitim materyallerinin de yer aldigi kirtasiye setlerini onlara siralarinda teslim edecegiz” diye konustu.

Geçen egitim-ögretim yilinda oldugu gibi, bu yil da herhangi bir ayrim gözetmeksizin, ilçede ilkokul birinci sinifa baslayacak olan tüm ögrencilere çanta ve kirtasiye seti hediye edeceklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, ilkokul birinci sinif ögrencilerine sirt çantasi, beslenme çantasi, su matarasi, kalemlik, iki renk kursun kalem, kuru ve pastel boya seti, çizgili ve kareli defter, resim defteri, farkli renklerde fon kartonu, makas, yapistirici, seffaf dosya, kalemtiras, silgi, iki renk tahta kalemi, sayi çubugu, sayi fasulyesi, oyun hamuru ve abaküs hediye edeceklerini ifade ederek, ürünlerin kiz ve erkek ögrenciler için ayri bir sekilde hazirlandigini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA