Usak Belediyesi Sosyal Yardimlasma Magazasi Ile Kiyafet Ihtiyaci Olanlara Yardim Edecek.

Usak Belediyesi zorlu ekonomik kosullar karsisinda alim gücü düsen vatandaslara destek olmak amaciyla “Sosyal Yardimlasma Magazasi” kurdu.

Usak Belediyesi Sosyal Yardimlasma Magazasi Ile Kiyafet Ihtiyaci Olanlara Yardim Edecek.
Usak Belediye Baskani Özkan Yalim yapmis oldugu açiklamada; “Dayanismayla ve yardimlasmayla çözemeyecegimiz sorun yok. Vatandaslarimizin kullanmadiklari, temiz ve saglam durumdaki kiyafetlerini, ayakkabilarini, kabanlarini ve her türlü giysiyi kabul ediyoruz. Burada görevli arkadaslarimiz bagislanan bu kiyafetleri tasnif ediyor ve Sosyal Yardim Isleri Müdürlügümüze basvuru yapan ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza bizzat ulastiriyor. Özellikle okul çagindaki çocuklarimizin kiyafet ve ayakkabi, bot, kaban gibi ihtiyaçlari yaklasan kis mevsimi de göz önüne alinirsa öne çikmis durumda. Vatandaslarimizdan bekledigimiz bu konuda duyarli davranarak bagislanacak durumda olan kiyafetlerini bize ulastirmalaridir.” dedi.

Sosyal Yardimlasma Magazasi hakkinda bilgi veren Baskan Yalim; “Dar gelirli vatandaslarimiz bu magaza araciligiyla yeni kiyafetlere ulasabilecek. Ben sahsen buraya çok sayida yeni ve az kullanilmis kiyafet bagisi olacagini düsünüyorum. Hem yurttaslarimizin dayanismasiyla hem de belediyemizin katkisiyla magazamizi orta ve uzun vadede büyütecegiz. Ihtiyaç sahibi yurttaslarimizin, okul çagindaki çocuklarimizin ve her yastan vatandasimizin kiyafet, ayakkabi, kaban gibi ihtiyaçlarini elimizden geldigince karsilayacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA