Baskan Yazicioglu Açiklamasi 'Belediyecilik Gülümseyen Yüzdür'

Tokat Belediyesi’nde görev yapan zabita, güvenlik, beyaz masa, vezne ve özel kalem personellerine yönelik “Etkili iletisim becerileri, beden dili ve beserî iliskiler” konulu egitim verildi.

Baskan Yazicioglu Açiklamasi 'Belediyecilik Gülümseyen Yüzdür'
Tokat Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilen egitim, egitim ve iletisim stratejileri uzmani Cevdet Tellioglu tarafindan verildi.

Egitimde, personelin vatandaslarla kuracagi iletisimde dikkat etmeleri gereken noktalar ve etkili iletisimde olmasi gereken temel hususlar ele alindi. Verimlilik ve etkinlik esasli yönetim anlayisiyla Tokat’i gelecege tasiyacaklarini söyleyen Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, “Bugünü degil, gelecegi düsünen; sorun, çözüm, planlama ve uygulama sistemleri ile verimlilik ve etkinlik esasli yönetim anlayisimizla personellerimize yönelik düzenledigimiz yüz yüze egitimlerle Tokat’imizi gelecege tasiyoruz. Egitim ve Iletisim Stratejileri Uzmani Cevdet Tellioglu tarafindan belediyemizde görev yapan mesai arkadaslarimiza yönelik "Etkili Iletisim Becerileri- Beden Dili ve Beseri Iliskiler" baslikli egitim programimizi gerçeklestirdik. Egitimci Cevdet Tellioglu’na ve egitimlerimize katilan tüm mesai arkadaslarimiza tesekkür eder, görevlerinde kolayliklar ve basarilar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA