AK Parti Genel Merkez Il Koordinatörlerinden Baskan Büyükkiliç'a Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Genel Merkez Il Koordinatörleri, AK Parti Istanbul Milletvekili Müserref Pervin Tuba Durgut ve önceki dönem AK Parti Nevsehir Milletvekili Mustafa Açikgöz’ü misafir etti.

AK Parti Genel Merkez Il Koordinatörlerinden Baskan Büyükkiliç'a Ziyaret
Yerel yönetim hizmetleri ile Türkiye’ye örnek bir belediyecilik anlayisi sergileyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Ankara’dan gelen misafirlerini de makaminda agirlamaya devam ediyor.

AK Parti Istanbul Milletvekili Müserref Pervin Tuba Durgut ve önceki dönem AK Parti Nevsehir Milletvekili Mustafa Açikgöz’ün ziyaretine, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, Il Kadin Kollari Baskani Meral Kosar, Il Gençlik Kollari Baskani Hayri Danaci ile parti yönetimi eslik etti.

Hem kent merkezinde hem de ilçelerde yogun bir sekilde hizmetlerini sürdürmeye devam ettiklerini belirten Baskan Büyükkiliç, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Büyükkiliç, ziyaret ile ilgili yaptigi açiklamada, “AK Parti Genel Merkez Il Koordinatörlerimiz, AK Parti Istanbul Milletvekilimiz Müserref Pervin Tuba Durgut ve önceki dönem AK Parti Nevsehir Milletvekilimiz Mustafa Açikgöz, AK Parti Kayseri Il Baskanimiz Fatih Üzüm, Il Kadin Kollari Baskanimiz Meral Kosar, Il Gençlik Kollari Baskanimiz Hayri Danaci ve beraberindeki parti yönetimimiz belediyemizi ziyaret etti” dedi.

Durgut ve Açikgöz de Baskan Büyükkiliç’a misafirperverlikleri için tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA