Kayseri'de Mcdonald's'in Reklaminin Üzerinde Dikkat Çeken Pankart

Kayseri’de McDonald’s’in reklaminin yer aldigi bilboardin üzerine "Katil Siyonistin destekçilerine boykot" yazisi asildi.

Kayseri'de Mcdonald's'in Reklaminin Üzerinde Dikkat Çeken Pankart
Israil’in Gazze’ye yönelik gerçeklestirdigi saldirilarin ardindan baslatilan boykot Kayseri’de sürüyor. Sehrin en islek bulvari olan Mustafa Kemal Pasa Bulvari üzerindeki üst geçitte yer alan McDonald’s’in reklaminin üzerine vatandaslar tarafindan "Katil Siyonistin destekçilerine boykot" yazili pankart asildi.

Pankarti gören Emre Bozdogan adli vatandas, boykotu destekledigini söyleyerek, "Mazlum Gazze halkina bassagligi diliyorum. Yaralilara da acil sifalar diliyorum. McDonalds gibi Yahudi sermayesi odakli sirketlerin ürünlerini biz de boykot ediyoruz. Sadece boykot etmek yeterli olmuyor. Bunun karsiliginda ayni kalitede ve daha uygun fiyatli ürünler piyasaya sürmemiz gerekiyor. Buradan tüm Islam dünyasina çagrimdir. Nüfusu milyarlarla sayilan Islam dünyasi, çok küçük bir Yahudi hükümetinin baskisi altindadir. O yüzden bu boykotu destekliyoruz. Boykot pasif direnistir. Bunun aktif direnise geçmesini talep ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA