Mücahit Arinç Manisa'daki Spor Yatirimlarini Inceledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arinç, Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün yatirimlarini yerinde inceledi.

Mücahit Arinç Manisa'daki Spor Yatirimlarini Inceledi
Yasama tatilini Manisa’da saha çalismalari yaparak geçiren Mücahit Arinç, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün devam eden proje ve yatirimlarini yerinde inceledi. Arinç’a ziyaretlerinde Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk eslik etti.

Ilk olarak Sehzadeler’in Karaagaçli Mahallesinde yapimi devam eden spor tesisini ziyaret eden Arinç, Il Müdürü Öztürk’ten tesisin teknik özellikleri hakkinda bilgi aldi. Tesis insaatinda çalisan isçilerle de sohbet eden Arinç, "Tesisimizdeki eksiklikleri en kisa sürede tamamlayarak vatandaslarimizin hizmetine sunmayi amaçliyoruz" dedi.



"Bir ilki gerçeklestirmeyi planliyoruz"

Beraberindeki heyetle birlikte Karagaçli’dan Manisa Sivil Havacilik Merkezi’ne geçen Arinç, tesis hakkinda yetkililerle uzun uzun sohbet etti. Arinç, tesiste model uçak ve drone uçuran üniversite ögrencileriyle sohbet etti.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk’ün tesisi tekrar faal hale getirmek adina ürettigi projeleri dinleyen Arinç, projelere bürokratik ve siyasi destek saglama söz vererek, "Bu degerli fakat hak ettigi degeri bulamamis tesisi çok yakin zamanda tekrar faal hale getirecegiz. Zihnimizde olani pratige döktügümüzde Manisa için bir ilki gerçeklestirmis olacagiz" dedi.

Kaynak: İHA