Sahinbey'de Yaz Okulu Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Gaziantep Sahinbey Belediyesi bünyesinde düzenlenen yaz okulu mezuniyet töreni, Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Sahinbey'de Yaz Okulu Mezuniyet Töreni Düzenlendi
Sahinbey Belediyesine bagli kurslardan mezun olan ögrenciler, kurslarin hayatlarini olumlu yönde etkiledigini söyledi.

Törende, okuma yazma kursuna katilan 40 yas üstü kadinlar keplerini atti. Ayrica törene katilan tüm kursiyerlere hediyeler takdim edildi. Bu yilki yaz okulu programinda ögrencilere LGS ve üniversiteye hazirlik, meslek edindirme, Kur’an-i Kerim, ana sinifi, okuma-yazma, yabancilara Türkçe okuma-yazma, Bilim Sahinbey - Dene Yap, müzik, akil oyunlari gibi birçok alanda egitim ve kurs imkâni sunuldu.

“Biz egitimde her türlü destegi ve imkani veriyoruz”

Törende konusan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Türkiye’de en fazla genç Sahinbey Belediyesinde var. Biz bu tür faaliyetlerimizi özellikle gençlere yönelik projeleri arttiriyoruz. Bir bebek dogdugu zaman hos geldin bebek diyerek biz gidiyoruz. Biz egitimde her türlü destegi ve imkani veriyoruz. Çocuklarimiza kitap setleri hediye ediyoruz. 4. Siniftan itibaren her çocugumuza her yaz spor ayakkabi hediye ediyoruz. Biz sporu çok seviyoruz. Spor tesislerimizi gün geçtikçe daha da arttiriyoruz. Gelenekseller spor merkezi yaptik Türkiye’de bir numara. Buradan mezun olan tüm ögrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA