Kesan'da Sürücüler, 'Sizi Seviyoruz' Sözleri Ile Uyardigi Polise Tesekkür Etti

Edirne’nin Kesan ilçesinde, Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme ve Toplum Desteklik Polislik Büro Amirligi ekipleri tarafindan yapilan denetimde, ceza kesmek yerine uyarida bulunan polisin “Sizlerin cani bizim için çok kiymetli” sözlerini duyan sürücüler hem tesekkür etti hem de emniyet kemerlerini takti.

Kesan'da Sürücüler, 'Sizi Seviyoruz' Sözleri Ile Uyardigi Polise Tesekkür Etti
Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme ve Toplum Desteklik Polislik Büro Amirligi ekipleri, Alparslan Türkes Meydani’nda motosiklet sürücülerinin kask, araç sürücülerinin emniyet kemerlerini takmasi ve yaya geçitlerinde yayalarin geçis üstünlügü kurallarina dikkat çekip farkindalik olusturmak adina uygulama yapti. Uygulamada, ceza kesmek yerine, durdurduklari araç sürücülerine emniyet kemerlerini takmalari ve yayalara yol vermeleri konusunda uyarilarda bulunarak, motosiklet sürücülerine de can güvenlikleri için kask takmalarini rica eden polis, “Sizlerin cani bizim için çok kiymetli. Sizin sagliginiza bir zarar gelmesini istemeyiz” dedi.

Polis, emniyet kemeri takan ve yayalara yol veren sürücülere ise tesekkür etti. Emniyet kemeri takili olmayan sürücüler, polisin bu sözleri üzerine emniyet kemerlerini takarak uyari için tesekkür etti. Araç kokusu hediye edilen uygulamada yayalar da yaya geçitlerini kullanmalari için uyarildi.
Kaynak: İHA