Gökyüzünde Uçan Cismi Uzay Aracina Benzeten Vatandasin Heyecan Dolu Anlari Kamerada

Hatay’in Arsuz ilçesinde gökyüzünde gördügünü söyledigi cismin ’UFO’ oldugunu düsünen Selim Töremis’in yasadigi heyecan kameraya yansidi.

Gökyüzünde Uçan Cismi Uzay Aracina Benzeten Vatandasin Heyecan Dolu Anlari Kamerada
Arsuz ilçesi Övündük Mahallesi’nde kuryelik yapan Selim Töremis, gündüz saatlerinde gökyüzünde gördügü cismi cep telefonu kamerasina kayit altina almaya basladi.

Gökyüzünde düzensiz hareketlerde bulunan cismi uçan balona ve Ufo’ya benzeten gencin ve yanindakilerin heyecani kameraya yansidi. Görüntüyü çektigi esnada heyecan dolu dakikalar yasayan Töremis, uzay araci diyerek cismi yorumlamasi gülümsetti. Kimisinin balon oldugunu düsündü cisim kimisi tarafindan da tanimlanamadi.

"Ilk gördügüm zaman bir dogum günü balonu falan sandim ama hiçbir sekilde benzetemedim"

Gündüz saatlerinde görüntüyü cep telefonu kamerasiyla kayit altina alan 29 yasindaki Selim Töremis, "Ilk gördügüm zaman bir dogum günü balonu falan sandim ama hiçbir sekilde benzetemedim. Benzetemememdeki sebep eninden ve boyutundan dolayi böyle bir balon ben daha önce görmedim. Video kaydini aldiktan sonra birkaç arkadasa danistim hani nedir ne degildir diye bilgi almak için kimisi meteoroloji balonu oldugunu söyledi ama Google’dan arattirdigim zaman meteoroloji balonu olmadigini da gördüm. Altinda da zaten bir sey bagliydi böyle top gibin ama ne oldugunu çözemedim yani ufo tarzi bir sey oldugunu düsündüm daha dogrusu benzettim çünkü cisim gündüz vakti parlayip duruyordu. Aynali gibi açikçasi. Elim titreyerek çektim çünkü ne oldugunu çözmeye çalisiyorum telefonun kamerasina güvendim yine çözemedim ne oldugunu. Konusmamin en basinda balon oldugunu düsünmüstüm fakat daha sonra da balon olmadigini nasil anliyorum rüzgar yönünün aksi yönünde uçmaya basladi.

Dron’da benzettim, dron da degil çünkü cihaz degildi. Cihaz olmadigini da gördüm bayagi büyük bir seydi. Bir drona göre büyüktü çünkü uzaklastikça hani cisim kaybolmuyordu. Küçülmesi lazimdi küçülmedi en sonunda yükselerek uzaklasip gitti. Yön olarak Iskenderun’a dogru yükselerek yukariya dogru gitti" dedi.

Kaynak: İHA