Battalgazi'de Ayak Tenisi Turnuvasi Heyecani
Sosyal, sportif ve kültürel alanda birçok aktiviteyi ilçedeki gençlerle bulusturan Battalgazi Belediyesi, bu kez de ödüllü “Ayak Tenisi Turnuvasi” düzenliyor. Battalgazi Belediyesi Hizmet Binasi önünde oynanacak maçlar, 26 Agustos’ta baslayacak ve 30 Agustos tarihinde final maçi ile sona erecek. Ayak tenisi tutkunlari, Malatya’da düzenlenecek bu organizasyonla bir araya gelerek yeteneklerini sergileme firsati bulacaklar.

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, turnuvayla ilgili yaptigi açiklamada, ilçenin spor alaninda önemli bir organizasyona ev sahipligi yapacak olmasindan büyük mutluluk duydugunu ifade etti.
Taskin, “Battalgazi Belediyesi olarak, sporun birlestirici gücüne inaniyor ve bu tür organizasyonlarla hemserilerimizi bir araya getirmeyi hedefliyoruz. 30 Agustos Zafer Kupasi, zafer ruhunu sporla birlestirerek, ilçemizdeki gençler ve yetiskinler için bir ilham kaynagi olacak. Bu turnuva, yalnizca sporun rekabetçi ruhunu degil, ayni zamanda dostlugu ve birlikteligi de pekistirecek. Tüm sporseverleri bu heyecan dolu organizasyona katilmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandi.
Battalgazi Belediyesi’nin düzenledigi 30 Agustos Zafer Kupasi, ilçenin spor aktivitelerini zenginlestirirken, ayni zamanda gençlerin ve yetiskinlerin spora olan ilgisini artirmayi amaçliyor. Turnuva, katilimcilar arasinda dostane rekabetin yani sira spor bilincinin gelismesine de katki saglayacak. Ayak tenisinin ülkemizde giderek popülerlesmesiyle, bu tür organizasyonlar sporseverlerin ilgisini çekiyor.
