Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Hemsehrilerimizin Görüs Ve Önerilerini Önemsiyoruz'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Selçuklu Belediyesi’nin geleneklerinden bir tanesi olan “Halk Günü” bulusmalarinda vatandaslarla yüz yüze görüserek onlari dinledi.

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Hemsehrilerimizin Görüs Ve Önerilerini Önemsiyoruz'
Selçuklu’da yerel yönetimlerde katilimciligi saglamak ve ortak akil çerçevesinde vatandaslarin taleplerine dogru ve hizli çözüm olusturmak amaciyla gerçeklestirilen Halk Günü Bulusmalari devam ediyor. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’nin vatandaslarla yüz yüze görüserek belediye hizmetleri konusunda istek ve önerilerini dinledigi Halk Günü Bulusmalari Selçuklu’yu ortak akil düsturuyla gelecege tasiyor.

“Hemsehrilerimizle birlikte Selçuklu’yu gelecege tasiyoruz”

Hizmet planlamasi yaparken Selçuklu’da yasayan vatandaslarin talep ve önerilerinin temel dinamikleri oldugunu ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Selçuklu’da her bir vatandasimizin ihtiyaci dogrultusunda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hemserilerimizin sosyal hayat, egitim, kültür ve spor alanlariyla daha modern ve mutlu bir Selçuklu’da yasamalarini saglamak için mevcut projelerimizin üzerine her gün yenilerini ekliyoruz. Bu hizmetlerimizi gerçeklestirirken çözüm odakli hizmet anlayisi ve gönül belediyeciligi ilkesi ile hareket ediyoruz. Bu çerçevede gücümüzü aldigimiz hemserilerimizi ziyaret ediyor, her firsatta da belediyemizde bir araya gelmeye çalisiyoruz. Bu görüsmelerimizde onlarla olan gönül köprümüzü daha da kuvvetlendiriyoruz. Bu birlik ve beraberlik içerisinde Selçuklumuzu daha güzel bir gelecege tasimayi sürdürecegiz. Sohbetleri, önerileri ve güzel temennileriyle yanimizda olan kiymetli hemsehrilerime tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA