Ordu Emniyetinin Araç Filosu Güçlendirildi

Ordu Il Emniyet Müdürlügü, bünyesine 9 yeni ekip otosu ekleyerek araç filosunu güçlendirdi.

Ordu Emniyetinin Araç Filosu Güçlendirildi
Ordu Il Emniyet Müdürlügü konferans salonunda, Altinordu ilçesi polis sorumluluk bölgesinde görev yapan muhtarlar ile asayis ve trafik bilgilendirme toplantisi düzenlendi.

Düzenlenen toplantinin ardindan, Ordu Asayis Ve Güvenlik Hizmetleri Gelistirme ve Destekleme Dernegi tarafindan Il Emniyet Müdürlügü bünyesine kazandirilan 9 adet yeni ekip otosu, düzenlenen törenle hizmete basladi.

Emniyet Müdürlügü bahçesinde düzenlenen törende konusan Ordu Valisi Muammer Erol, “Altinordu ilçemizdeki muhtarlarimiz ile bir araya gelerek, ortak çalisma toplantisi gerçeklestirdik. Çalismalarimiz daha verimli, bereketli ve güzel nasil olur bunlari görüstük. O toplantiyi güzellestirme adina, emniyet birimlerimizin hizmetine sunacagimiz 9 tane yeni ekip aracini, muhtarlarimiz ile birlikte hizmete sunmayi istedik” dedi.

Vali Muammer Erol, “Dernegimiz bu yil içerisinde toplam 35 yeni araci emniyet hizmetlerinin görülmesinde ve kullanilmasinda gayreti oldu. Insallah dernegimizin emniyet hizmetlerinin kolaylastirilmasi yönündeki bu hayret ve çabalarina sehrimizin insanlarinin da sahip çikmasini bekledigimizi de buradan ifade edelim. Emniyet hizmetleri sehrimizde güvenligin, asayisinin saglanmasi noktasinda çok basarili bir seviyede ilerliyor, bu basarinin devam ettirilmesi ve daha da iyilestirilmesi bu hizmetin sunulmasinda kullanilan araç, gereç ve ekipmanin donanim ve niteligi ile dogru orantilidir. Asayis hizmetlerinde daha iyi bir seviye, daha güvenli ve huzurlu bir sehir istiyorsak, en azindan ekip sayisini arttirmak ve onlarin hareket kabiliyetini de gelistirmek zorundayiz. Bu manada yeni 9 aracimiz sehrimiz için önem arz ediyor” diye konustu.

Il Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, emniyet mensuplarinin da katildigi törende, konusmalarin ardindan 9 adet yeni ekip otosu siren esliginde sehir turu atarak hizmete basladi.

Kaynak: İHA