Çameli Belediyesi ELO Satranç Turnuvasi Basladi

Çameli Belediyesi, Çameli Gençlik Spor Il Müdürlügü ve Türkiye Satranç Federasyonu ile is birliginde düzenlenen Çameli Belediyesi ELO Satranç Turnuvasi bugün basladi.

Çameli Belediyesi ELO Satranç Turnuvasi Basladi
Çameli Belediyesi ve Çameli Gençlik Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen ELO Satranç turnuvasi düzenlenen açilis programiyla bugün Çameli Kapali Spor Salonunda basladi.

Etkinlige Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, sporcular ve veliler katildi.

Açilis töreninde konusan Baskan Arslan, “Bu yil ilk kez düzenlenen turnuvamiza olan ilgi bizleri sevindirdi. Satranç sporunun gelisimi konusunda desteklerini bizden esirgemeyen Denizli Büyüksehir Belediyemize, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügümüze, Türkiye Satranç Federasyonu Yetkililerimize ve tüm paydaslarimiza tesekkür ederim. Turnuvaya katilan tüm sporcularimiza basarilar dilerim. Gerek sporcularimizin deneyim kazanmasi ve satranç kültürünün yayginlastirilmasi, açisindan oldukça kiymetli olan bu turnuvalarin düzenlenmesi Çameli’miz adina gurur vericidir.” dedi.

Satranca gönül veren sporcularin Çameli’nde olmasindan mutlu duyduklarini ifade eden Baskan Arslan; “Hep ifade ettigimiz gibi; satranç bizler için bir kültürdür ve Çameli olarak bu kültüre sonuna kadar sahip çikacagiz. Birazdan ilk hamleleri hep birlikte yaparak turnuvamizi baslatacagiz. Ben bu düsüncelerle; katilan tüm sporcularimiza basarilar diliyor, Çameli Belediye ELO Satranç Turnuvamizin Çameli’mize ve tüm sporcularimiza hayirli olmasini temenni ediyorum.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA