Serdivan Trafik Park'ta Yaz Tatili Heyecani Basladi

Serdivan’da çocuklara trafik egitimi ve eglencenin bir arada sunuldugu Trafik Park, yaz tatili için yenilenen yüzüyle minik ziyaretçilerini bekliyor. Parkta yapilan tadilat ve yenilikler sayesinde çocuklar hem trafik kurallarini ögrenebilecek hem de keyifli zaman geçirebilecekler.

Serdivan Trafik Park'ta Yaz Tatili Heyecani Basladi
Trafik Park’ta yenilenen trafik isaretleri, yol çizgileri ve oyun grubu sayesinde çocuklar gerçek bir trafik ortaminda sürüs deneyimi yasayacak. Parkta ayrica oyun alanlari, trambolin, salincak ve kaydirak gibi çesitli eglence araçlari da bulunuyor. Çocuk Kütüphanesi’nin yani sira çocuklarin Arkeolojik kazilar yapip bulduklari eserleri sergileyecekleri bir atölye de en kisa sürede miniklerle bulusacak. Serdivan Trafik Park’ta çocuklar, trafik kurallarina uyarak ve güvenli sürüs tekniklerini ögrenerek hem eglenecek hem de trafik bilinçlerini gelistirecekler. Park, trafik kazalarini önlemek ve bilinçli sürücüler yetistirmek için önemli bir rol oynuyor.

Çocuklarinin keyifli zaman geçirdigini gören aileler de Trafik Park’tan oldukça memnun. Park, ailelerin keyifli vakit geçirebilecegi ve çocuklariyla birlikte güzel hatiralar biriktirebilecegi bir ortam sunuyor.
Kaynak: İHA