Çanakkale'de Esi Tarafindan Pompali Tüfekle Öldürülen Anne Ve Çocugu Topraga Verildi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde dün cinnet getirerek esi Filiz Çakmak (38) ile oglu B.Ç’yi (8) pompali tüfekle öldüren ardindan intihar ederek canina kiyan Ismail Çakmak topraga verildi.

Çanakkale'de Esi Tarafindan Pompali Tüfekle Öldürülen Anne Ve Çocugu Topraga Verildi
Olay, dün saat 11.00 siralarinda Esentepe Mahallesinde bir binanin 2’nci katinda meydana geldi. Iddiaya göre, Ismail Çakmak ile esi Filiz Çakmak arasinda nedeni henüz belli olmayan bir sekilde tartisma yasandi. Yasanan tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerinde cinnet getiren Ismail Çakmak evdeki pompali tüfekle esi Filiz Çakmak ve 8 yasindaki oglu B.Ç’yi pompali tüfekle öldürdü. Ardindan Ismail Çakmak intihar ederek canina kiydi. Evden tüfek sesi gelmesi üzerine apartman sakinleri polis ve saglik ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ve saglik ekipleri, eve girdiklerinde Ismail Çakmak, esi Filiz Çakmak ile oglu B.Ç’yi kanlar içinde hareketsiz bir sekilde buldu. Saglik ekiplerince yapilan müdahalede Ismail Çakmak, esi Filiz Çakmak ile oglu B.Ç’nin hayatini kaybettigi belirlendi. Savcilik ve Olay Yeri Inceleme ekibinin incelemesinin ardindan Ismail Çakmak, esi Filiz Çakmak ile oglu B.Ç’nin cenazeleri Biga Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Anne ve oglu Güleçköy’de topraga verildi

Esi Ismail Çakmak tarafindan pompali tüfekle öldürülen Filiz Çakmak ve oglu B.Ç. Güleçköy camiinde ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan köy mezarligina defnedildi. Cinnet getirerek esi Filiz Çakmak ile oglu B.Ç’yi pompali tüfekle öldüren ardindan intihar ederek canina kiyan Ismail Çakmak ise Gümüsçay Beldesinde ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan belde mezarligina defnedildi.
Kaynak: İHA