Kezzap Saldirisinda Tutuklu Sanik Açiklamasi 'Senin Yüzünü Taninmayacak Hale Getirecegim' Demis

Çanakkale’de masaj salonunda Buket Ariyel’e (24) kezzapla saldiran tutuklu sanik Ramazan Akarsu’nun (41), ‘canavarca hisle silahla kasten yaralama’ suçundan 2’nci Asliye Ceza Hakimligi’nde açilan davanin ilk durusmasi görüldü. Tutuklu sanik Ramazan Akarsu’nun kezzapla saldiriyi gerçeklestirmeden önce müsteki Buket Ariyel’e, ‘Senin yüzünü taninmayacak hale getirecegim’ demis. Durusmadaki savunmasinda ‘pisman’ oldugunu belirten tutuklu sanik Ramazan Akarsu’nun, mahkeme tutukluluk halinin devamina karar verdi.

Kezzap Saldirisinda Tutuklu Sanik Açiklamasi 'Senin Yüzünü Taninmayacak Hale Getirecegim' Demis


Olay, 26 Aralik tarihinde Ismetpasa Mahallesi’nde, bir masaj salonunda meydana geldi. Iddiaya göre, masaj salonuna gelen Ramazan Akarsu ile masaj salonu çalisani Buket Ariyel arasinda nedeni henüz belli olmayan bir tartisma çikti. Ramazan Akarsu yaninda getirdigi iddia edilen kezzabi Buket Ariyel’in yüzüne atti. Kadinin çigliklari sonrasi olay yerine ihbar üzerine saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin müdahalesinin ardindan Buket Ariyel Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alindi. Buket Ariyel’in Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Yanik Ünitesi’nde tedavisinin devam ettigi ögrenildi. Çanakkale Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan Ezine’de gözaltina alinan Ramazan Akarsu, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Buket Ariyel’in (24) yüzüne kezzap atarak yaralayan Ramazan Akarsu’nun (41) 3 Aralik’ta sosyal medya hesabindan ’Sevdiginin yüzüne kezzap atti’ basligiyla video paylastigi ortaya çikti.

Ramazan Akarsu hakkinda, ‘canavarca hisle silahla kasten yaralama’ suçundan Buket Ariyel’de karsi ve olay günü Buket Ariyel ve Ramazan Akarsu’yu ayirmaya çalisan Tugçe Yavuz’a karsi ‘basit yaralama’ suçundan 2’nci Sulh Ceza Hakimligi’nde dava açildi. Davanin ilk durusmasi görüldü.

Durusmaya tutuklu sanik Ramazan Akarsu, SEGBIS sistemiyle katilirken, müsteki Buket Ariyel ve Tugçe Yavuz durusma salonunda hazir bulundu.

Durusmadaki savunmasinda Ramazan Akarsu, “2 yildir ayni masaj salonuna gidiyorum. Olaydan 5 ay önce Buket’ten seans almaya basladim. Aramizda duygusal bir yakinlik oldu. Olaydan önce bir arkadasim Buket’in bir baska erkeklerle dans ettigi videoyu gösterdi. Olay günü masaj salonuna gittim. Poset içinde getirdigim asidi mesaj salonu sahibinin islerinde kullanmak için getirdim. Bodrumda bulunan mermerlerin üzerine bir damla damlattiktan sonra sulanmasi gerektigini fark ettim ve üst kata çiktim. Üst kata çiktigimda Buket’e onunla konusmak istedigimi söyledim. Buketle birlikte bir odada konusmaya basladik. Asit dolu sise yanimda degildi. Onlara arkadasimin gösterdigi görüntüleri sordum ve tartismaya basladik. Tartismadan sonra odadan çikarken orada çalisan 2 kadin üzerime dogru gelince panik yaptim. Ben de asit dolu siseyi alarak Buket’in yüzüne dogru bosalttim. Panikledigim için böyle bir olay gerçeklesti. Pismanim” dedi.



Sanigin bu ifadesi üzerine hakim sanigin mahkemedeki ifadeleriyle savcilik ve emniyetteki ifadelerinde çeliskiler bulundugu, önceki ifadelerinde sanigin kezzabi Buket’i korkutmak amaciyla yaninda getirdigini söylemesi üzerine sanik Akarsu, “Olayin sokuyla kendimde degildim. Ne söyledigimi bilmiyordum” seklinde karsilik verdi.

Ramazan Akarsu ile olaydan 5 ay önce müsteri, çalisan olarak tanistigini ifade eden müsteki Buket Ariyel, “Bir süre sonra kendi benimle duygusal olarak yakinlasmak istedi. Bunun mümkün olamayacagini söyledim. Saplantili bir sekilde israra devam edince kendisine hizmet vermek istemedim. Bunun üzerine isletmeye fazla para teklif ederek seans almak istiyordu. Olay günü benimle konusmak istedi. Ben de müsterilerin yaninda tatsizlik çikmasin diye kabul ettim. Bana görüntüleri sordu, ‘neden böyle bir sey’ yaptin diye sordu. Ben de benim hayatima karisamayacagini söyledim. Bunun üzerine ‘simdi görürsün kim oldugumu. Senin yüzünü taninmayacak hale getirecegim’ diyerek bodrum katina biraktigi asidi aldiktan sonra saçimdan tutarak yüzümü çevirip suratima dogru bütün asidi bosaltti. Olaydan sonra 1 ay boyunca tedavi gördüm. Tedavi sürecinde çok zorlandim. Psikolojim çok bozuldu. Sürekli rüyalarima olay anini görüyordum” diye konustu.



Ramazan Akarsu ile Buket Ariyel’in arasinda herhangi bir iliski olmadigini söyleyen müsteki Tugçe Yavuz ise, “Ramazan Akarsu ile Buket Ariyel’in olaydan önce telefon konusmalarina sahit oldum. Ramazan Akarsu telefonda Buket Ariyel’e ‘seni Bergen gibi yapacagim’ dedigini duydum. Olay günü Ramazan Akarsu ile Buket Ariyel konusmak için bir odaya girdi. Bir süre sonra odadan yüksek sesle bagrismalar gelince kontrol etmek için odaya girdim. Bir süre sonra odadan yüksek sesle bagrismalar gelince kontrol etmek için odaya girdim. Daha sonra koridora çiktik. O sirada Ramazan Akarsu, Buket Ariyel’in saçindan tutup yüzünün çevirip asidi yüzüne dogru bosaltti. Orada benimde kollarima asit bulasti” seklinde konustu.



Hakim, taraflarin dinlenilmesinin ardindan Ramazan Akarsu’nun tutukluluk halinin devamina karar verirken, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için durusmayi 1 Agustos tarihine erteledi.
Kaynak: İHA