Çocuk Akademisi'nde Yaz Dönemi Eglencesi Basladi

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi’nde 4 haftalik yaz dönemi atölyeleri büyük ilgi görüyor. 3-14 yas gruplarina yönelik ücretsiz atölyelerde çocuklar, Kur’an-i Kerim basta olmak üzere; gitardan, karakalem ve çocuk tiyatrosuna kadar birçok farkli alanda yeni bilgiler ve beceriler kazaniyor.

Çocuk Akademisi'nde Yaz Dönemi Eglencesi Basladi
Hafta içi her gün Sali, Çarsamba, Persembe, Cuma ve Cumartesi günleri gerçeklestirilen atölyelerde çocuklar eglenirken ögreniyor. Görsel sanatlar, hareket becerileri ve duyusal oyunlar gibi farkli alanlarda da atölyelere katilan çocuklar, yaz tatilini en iyi sekilde degerlendirme imkani buluyor. Serdivan Çocuk Akademisi Yaz Dönemi atölyelerine kayitlar her Pazartesi günü saat 10.00’da yenileniyor. Ücretsiz atölyelere online kayitlarin fikirvesanat.org adresinden yapildigi belirtilirken, her bir ögrencinin haftalik iki farkli ders seçebildigi bildirildi.

Çocuk Akademisi Yaz Dönemi Atölyelerinde; Kur’an-i Kerim, gitar, karakalem, çocuk tiyatrosu, piyano, Ingilizce oyun atölyesi, görsel sanatlar atölyeleri, hareket beceri atölyeleri, duyusal oyun atölyeleri ve keman kurslari bulunuyor.
Kaynak: İHA