Aydin BILSEM Ögrencileri Gururlandirdi
Liselere Giris Sinavi’nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan Aydin BILSEM’de ögrenim gören üç ögrenci Aydin ilinin gururu oldu.

Aydin Ticaret Borsasi Bilim ve Sanat Merkezi ögrencileri aileleri ile birlikte okula veda ve tesekkür ziyaretinde bulundu. Liselere giris sinavinda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Arges Ada Fidan, Fulya Sarierler, Nehir Yurt ilkokuldan beri devam ettikleri Aydin Ticaret Borsasi Bilim ve Sanat Merkezi’nin kendilerine katkilari için tesekkür ve veda ziyaretinde bulundu. Türkiye Birincisi olan üç Aydin BILSEM ögrencisi de Almanca egitim veren Istanbul Erkek Lisesi’ni tercih etti. Lise egitimlerine Istanbul Erkek Lisesi’nde devam edecek olan Türkiye Birincisi Aydin BILSEM ögrencilerine Aydin Ticaret Borsasi Bilim ve Sanat Merkezi Kurum Müdürü Dr. Serap Oktay tarafindan basari belgesi verildi.
Türkiye Birincisi Aydin BILSEM ögrencileri ve aileleri de Aydin BILSEM yönetici ve ögretmenlerine emekleri ve destekleri için tesekkür etti.
