50 Ton Çöp Çikarilan Evdeki Adam Yeniden Atik Biriktirmeye Basladi

Eskisehir’de geçtigimiz yil yaklasik 50 ton çöpün çikarilarak temizlendigi evde yasayan engelli adamin yeniden atik biriktirmeye baslamasi nedeniyle sikayetçi olan mahalle sakinleri konuyla ilgili yetkililere seslenerek yardim istedi.

50 Ton Çöp Çikarilan Evdeki Adam Yeniden Atik Biriktirmeye Basladi
Visnelik Mahallesi Sehit Levent Ünbas Sokak’ta bulunan bir apartmanin ikinci katindaki daireden kötü kokular geldigi sikayeti üzerine 24 Mayis 2023’te Odunpazari Belediyesi ekipleri çalisma baslatmisti. Tek basina yasadigi ve zihinsel engelli oldugu belirtilen 55 yasindaki Bülent K. isimli sahis tarafindan evde çöplerin biriktirildigini belirleyen ekipler, tüm odalari agzina kadar çöple dolu olan 140 metrekarelik daireden yaklasik 50 ton çöp çikartmisti. Aradan geçen uzun sürenin ardindan ayni sahis yeniden çöp biriktirmeye basladi.

Sahsin bu defa evinin yani sira garajinda ve apartman bahçesinde de çöpler biriktirdigini belirten çevre sakinleri, kötü kokudan ve manzaradan rahatsiz olduklarini dile getirdi. Bahsi geçen sahsin zihinsel engelli olmasi nedeniyle kendisiyle iletisim de kuramadiklarini belirten vatandaslar, konuyla ilgili yetkililerden yardim beklediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA