Büyüksehir Itfaiyesinden Firmalarin Acil Durum Ekiplerine Egitim

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi, UZMAR Gemi Insa Sanayi firmasi acil durum ekiplerine egitim verdi.

Büyüksehir Itfaiyesinden Firmalarin Acil Durum Ekiplerine Egitim
Acil durumlara karsi vatandaslarin can ve mal güvenligi için görev yapan Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi, egitim faaliyetlerine hiz kesmeden devam ediyor. Gelen egitim talepleri dogrultusunda hem Kocaeli’de hem de il disindaki kurum ve kuruluslara egitim hizmeti veren büyüksehir itfaiyesi, UZMAR Gemi Insa Sanayi firmasindan gelen talep üzerine firma bünyesindeki acil durum ekiplerine egitim verdi. KOBITEM egitmenleri tarafindan verilen egitim fabrika sahasinda gerçeklestirildi.

Düzenlenen acil durum ekip egitiminde personele; "Yanma ve yangin", "Yangin davranisi", "Yangin yerindeki tehlikeler", "Söndürme maddeleri", "Tasinabilir yangin söndürücülerin kullanimi" ve "Yangin hortum dolaplarinin kullanimi" konulari basta olmak üzere önemli bilgiler aktarildi. Egitim sonunda da acil durum tatbikati gerçeklestirildi.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi Önleme ve Egitim Sube Müdürlügü Egitim Birimi (KOBITEM) tarafindan "Itfaiyecilik mesleki egitimleri", "Yangina müdahale egitimleri", "Acil durum ekip egitimleri", "Yüksek açi kurtarma ve yüksekte çalisma egitimleri", "Trafik kazalarinda kurtarma, sehirsel arama ve kurtarma", "Kapali alanda çalisma güvenligi", "Kapali alanda kurtarma", "Tehlikeli maddeler ve müdahale metotlari" gibi birçok baslikta egitim hizmeti veriliyor.
Kaynak: İHA