Taskin Açiklamasi 'Yogun Bir Tempo Ile Çalismalarimiz Devam Ediyor'

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, deprem sonrasinda yeni yerine tasinan Kuyumcular Çarsisi’ni ziyaret ederek esnafin taleplerini dinledi ve çalismalara hiz kesmeden devam edeceklerinin mesajini verdi.

Taskin Açiklamasi 'Yogun Bir Tempo Ile Çalismalarimiz Devam Ediyor'
Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Eski Ticaret Lisesi yerinde yapilan, deprem sonrasinda Kuyumcu esnafinin tasindigi çarsida esnaflarini ziyaret ederek, ‘Hayirli isler’ temennisinde bulundu. Kuyumcu esnaflarinin sorunlari, istek ve önerilerini yerinde dinleyen Baskan Taskin, belediye olarak yapilabilecekleri tüm çalismalari aninda gerçeklestirdiklerini belirtti.

“Hep birlikte daha güzel günlere ulasacagiz”

Yogun bir tempo ile çalistiklarini ve her kesime dokunmaya çalistiklarini belirten Taskin, "Seçim sonrasinda da ayni kararlilikla sahada olmaya devam ediyoruz. Hamdolsun ki, hizimizi kesmeden çalismalarimiza devam ediyoruz. Günün bir kismini belediyede hemsehrilerimize hizmet vererek geçiriyoruz, kalan zamanimizda ise esnaflarimizi ziyaret ediyor, mahallelerdeki hemsehrilerimizle bulusuyor ve köylerdeki kardeslerimizle bir araya geliyoruz. Mümkün oldugunca her kesime dokunmaya çalisiyoruz. Ancak yogun bir gündemimiz var. Yikilan mahallelerin yeniden insasi ciddi bir zaman ve ugras gerektirdi. Bu süreç, tahminimizden daha fazla zaman aldi. Bu yogun tempoya ragmen, esnaf kardeslerimizle bir araya gelmeyi ihmal etmiyoruz. Bugün de Malatya Kuyumcular Çarsisi’nin yeni yerinde esnaflarimizla bulustuk. Burada hem esnaflarimizla alisveris yapacak hemsehrilerimizle bir araya geldik, hem de sorunlarini dinledik. Battalgazi ilçemizin daha iyi bir yer haline gelmesi için çalismaya devam ediyoruz. Hep birlikte daha güzel günlere ulasacagimiza olan inancimiz tamdir. Destekleriniz için tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA