Geçit Açiklamasi 'Insan Ve Toplum Odakli Hizmet Anlayisiyla Çalisiyoruz'

Yesiltepe’de düzenlenen ‘Baskanim Yanimda’ toplantisinda mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, insan ve toplum odakli hizmet anlayisiyla çalisarak gece gündüz sahada olduklarini belirterek, Malatya ve Yesilyurt’ta planlanan yatirimlar hakkinda vatandaslara bilgiler aktardilar.

Geçit Açiklamasi 'Insan Ve Toplum Odakli Hizmet Anlayisiyla Çalisiyoruz'
Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit’in talimatlariyla hayata geçirilen ‘Baskanim Yanimda’ projesinin altincisi Hoca Ahmet Yesevi mahallesinde düzenlendi.

Malatya’daki kurum müdürlerinin de katildigi toplantida mahalle sakinlerinin sorun ve önerilerini dinleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, göreve geldikleri günden beri insan ve toplum odakli hizmet anlayisiyla vatandaslara hizmet ettiklerini, daha güzel bir Yesilyurt’u hep birlikte insa edeceklerini söyledi.



Yesilyurt’u en kisa sürede ayaga kaldirmak için her türlü çaba ve gayreti ortaya koyduklarini ifade eden Baskan Geçit, “Ilçemizin en fazla nüfusa sahip bölgelerinden olan Yesiltepe’nin gerek alt ve üst yapi yatirimlarinda gerekse de sosyal, kültürel ve sportif açidan hak ettigi degeri görebilmesi için elimizden geleni yapiyoruz. Göreve geldigimiz günden beri çözüm odakli hizmet anlayisiyla çalisiyoruz. Yapamayacagimiz hiçbir seyin sözünü vermeyiz, söz verdiysek de mutlaka yapariz. Seçim döneminde mahalle ziyaretlerimiz sirasinda ‘Ilçemizi yeniden ayaga kaldirmak için vatandaslarimizla iç içe olacagiz, sizleri dinleyecegiz, kararlarimizi ortaklasa verecegiz, çözüm odakli çalisacagiz.’ sözünü vermistik. Bu sözümüzü bu toplantiyla yerine getirmis oluyoruz, sizlerin taleplerine göre hizmet agimizi genisletiyoruz” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan söz alan mahalle muhtarlari ile mahalle sakinleri, taleplerini aktardilar.
Kaynak: İHA