Milletvekili Adayi IYI Parti'den Istifa Etti

2023 Genel seçimlerinde CHP ile Düzce’de ortak girilen seçimde IYI Parti’nin adayi olarak 2. sirada yer alan ve meclise giremeyen milletvekili adayi Aslihan Akbal Tüysüz, IYI Parti’den istifa ettigini açikladi.

Milletvekili Adayi IYI Parti'den Istifa Etti
Düzce teskilatlarinin kurucu üyelerinden birisi olan ve son genel seçimlerde partisinden milletvekili adayi olmak için yola çikan Aslihan Akbal Tüysüz, partisinden istifa ettigini açikladi.

Aslihan Akbal Tüysüz, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, "Kurucu üyesi oldugum IYI Parti teskilatlarindan bugün itibariyle üzülerek ayriliyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki özellikle son dönemdeki açiklamalari ile IYI Parti Genel Merkezi ve Genel Baskani Sn. Müsavvat Dervisoglu’nu takdirim sürmekte, ülkemiz bazinda yükselisi mutlulukla takip etmekteyim. Ancak yerel bazda art arda yapilan hatalardaki israr faydali olmak ve hizmet etmek istedigim memleketim Düzce’de mevcut sartlarda bu çati altinda siyaset yapabilme alani birakmamistir. Partim ve rozetim için vermis oldugum mücadelem noktasinda vicdanen rahatim. Dogup büyüdügüm Düzce’min daha yasanilabilir bir sehir olabilmesi için var gücümle çalismaya devam edecegim. Bu süreçte birlikte çalistigim parti üyesi olan ve olmayan tüm arkadaslarimiza ve desteklerini benden esirgemeyen vatandaslarimiza tesekkürü borç bilirim. Sag olun, var olun, Allah’a emanet olun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA