Baskan Büyükkiliç; TBMM'de Cumhurbaskani Erdogan'in Hitaplarini Dinledi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in hitaplarini gerçeklestirdigi AK Parti Grup Toplantisi’na katildi.

Baskan Büyükkiliç; TBMM'de Cumhurbaskani Erdogan'in Hitaplarini Dinledi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçeklestirilen toplantiya Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Il Baskan Vekili Hasan Nuri Kus, AK Parti Kayseri Il Kadin Kollari Baskani Meral Kosar ve AK Parti Kayseri Il Gençlik Kollari Baskani Hayri Danaci ile parti teskilati katildi.

AK Parti Grup Toplantisi’nda hitaplarini gerçeklestiren Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan yaptigi konusmada, “Buradan AK Parti’nin ülkeye hizmet mücadelesine omuz veren tüm partililere, vatandaslarima selamlarimi iletiyorum. Grup toplantimiza heyecan katan kardeslerimize hos geldiniz diyorum” ifadelerini kullandi.

Tüm sehirlere selam ve sevgilerini ileten Cumhurbaskani Erdogan, “Kabine olarak biz de hizmetlerimize ara vermeden, ülkemiz ve milletimiz için kosturmaya devam edecegiz. Türkiye’yi büyütmek, ülkemizi hedeflerine bir adim daha yakinlastirmak için mücadelemizi sabirla sürdürecegiz. Rabbim yâr ve yardimcimiz olsun” dedi.

AK Parti Grup Toplantisi’na iliskin degerlendirmelerde bulunan Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ise toplantinin hayirlara vesile olmasini temenni ederek, “AK Parti’mizin Grup Toplantisi’nda Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in ülkemizin gelecegine yönelik konusmasini dinledik. Güçlü irade ve halkiyla iç içe olan bir anlayisla durmak yok, kosmaya devam” diye konustu.

Kaynak: İHA