Vali Polat, Organize Sanayi Bölgesi Incelemelerde Bulundu

Kars Valisi Ziya Polat, Organize Sanayi Bölgesi’nde bir takim incelemelerde bulundu.

Vali Polat, Organize Sanayi Bölgesi Incelemelerde Bulundu
Ziya Polat, ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantisi’na baskanlik etti. Toplantida; gündem konulari görüsülerek karara baglandi.

Daha sonra Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren kaportaci esnafi ziyaret eden Vali Polat, islerinde kolayliklar diledi, ögle yemeginde çalisanlarla bir araya geldi.

Vali Polat, Organize Sanayi Bölgesi’nde Kars’in tescilli gastronomik lezzetlerinden Kars Kasari ile diger süt ürünleri üretimi yapan bir tesisi ziyaret ederek, marka, üretim asamalari, pazarlama ve satis konularinda isletme yetkililerinden bilgi aldi.

Polat, ziyaretinin son bölümünde ise günde bin metrekare kilitli parke tas üretimi yapilan Il Özel Idaresine ait Beton ve Parke Tas Üretim Tesisinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldi. Beton ve Parke Tas Üretim Tesisinde üretilen parke taslar, köy yollarinin yapiminda kullaniliyor.

Vali Polat’in Organize Sanayi Bölgesindeki programina Kars Belediye Baskani Prof. Dr. Ötüken Senger ile Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan da eslik etti.
Kaynak: İHA