Ülkenin Neredeyse Tamami Sicaklardan Kavrulurken Onlar 3 Bin Metrede Kar Üstünde Yoga Yapti

Türkiye’nin neredeyse tamami sicaklardan kavrulurken Artvinli kadinlar Türkiye’nin ilk ve tek biyosfer rezerv alani olan Camili (Macahel) bölgesinde 3000 metrede kar üstünde yoga yaptilar.

Ülkenin Neredeyse Tamami Sicaklardan Kavrulurken Onlar 3 Bin Metrede Kar Üstünde Yoga Yapti
Ilçede yoga ve pilates yapan kadinlar sicak havalardan bunalinca seanslarina yüksek rakimlarda devam etme karari aldilar. Haftanin belli günleri belirledikleri farkli rotalarla kentin farkli dogal güzelliklerinde yoga etkinligi düzenlemeye basladilar.

Pilates ögretmeni Sükran Saraç esliginde, Camili (Macahel) bölgesinin muhtesem dogal güzellikleri arasinda yapilan yoga seansi, katilimcilara hem bedensel hem de zihinsel rahatlama sagladi. Serin hava ve temiz dag atmosferi, yoga yapmanin etkilerini daha da artirdi.

Etkinligi düzenleyen yoga egitmeni Sükran Saraç, "Egzersizleri neden dogada yapmayalim dedik. Farkli bir ortamda oksijeni bol bir yerde sporla iç içe egzersizler deneyelim farkindalik yaratalim dedik. Böyle bir etkinlik düzenleyelim dedik çokta güzel oldu. Temmuz ayinda karli bir ortamda dogayla iç içe deneyim sagladik” dedi.

Katilimcilar daha sonra horon oynarken, doga gezgini ve sosyal medya içerik üreticisi Osman Demir o anlari kayit altina aldi.
Kaynak: İHA