Özel Bireyler Özel Egitimle Hayata Tutunuyor

Çayirova Belediyesi’nin ilçeye kazandirdigi Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nde özel bireyler aldiklari egitimlerle hem sosyallesiyor hem de rehabilite oluyor.

Özel Bireyler Özel Egitimle Hayata Tutunuyor
Ilçedeki özel bireylerin yasamlarini kolaylastirmak adina birçok projeye imza atan ve son olarak Fatma Çelik Engelliler Merkezi’ni hizmete sunan Çayirova Belediyesi, özel bireylerin hayatlarina dokunmaya devam ediyor. Mart ayinda hizmete açilan ve o günden bu yana birçok özel birey ile ailenin hayatina yön çizen Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nde egitimler tüm hiziyla sürüyor. Içerisinde konferans salonu, spor salonu, bireysel ve grup egitim odalari, empati kafe, müzik odasi, resim, görsel sanatlar odasi, fizik tedavi odasi, veli egitim odalari, konaklama odasi, sergi, fuaye alani, teknoloji egitim, uygulama odasi, engelliler stratejik arastirmalar merkezi ve birinci, ikinci, üçüncü kademe özel egitim okulu yer alan Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nde grup egitimi alan özel bireyler, hem sosyallesiyor hem de rehabilite oluyor.

Yil boyu devam eden egitimler kapsaminda grup egitimi alan özel bireyler, uzman egitimciler esliginde seramik boyama, ahsap boyama atölyesi, taki tasarimi ve oyun grubu dersleri görüyor. Aldiklari egitimler sayesinde sosyallesen ve rehabilite olan özel bireyler, burada olusturduklari eserlerle unutulmaz ani olusturuyor. Özel bireylerin hazirladigi el emegi göz nuru ürünler hem kendilerini hem de ailelerini çok mutlu ediyor. Bunun yani sira oyun grubunda vakit geçiren özel bireylerin de mutluluklari gözlerinden okunuyor.
Kaynak: İHA