ÇOKIS'ten Firmalara Excel Kursu

Çorum Belediyesi Kariyer ve Is Merkezi (ÇOKIS), firmalara yönelik ücretsiz excel kursu düzenliyor.

ÇOKIS'ten Firmalara Excel Kursu
Hitit Üniversitesi ve ÇOKIS isbirligi ile verilen kurs öncesi, egitime gelen kursiyerlerin Excel kullanim seviyeleri tespit edilerek müfredat hazirlandi. Verilecek egitimle isletme çalisanlarinin dijital yetkinliklerini artirmayi ve is süreçlerinde verimliligi saglamayi hedefliyor.

Kursun amacinin katilimcilarin niteligini artirmak oldugunu söyleyen Belediye Baskan Yardimcisi Lemzi Çöplü, “Kurs süresince Excel programinin temel ve ileri düzey özelliklerini ögreterek mali ve envanter verilerin düzenlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanmasini konularinda katilimcilarin is hayatinda daha etkili ve verimli olmalari saglanacak” dedi.

Çorum’daki isletmelerimizin dijital dönüsümüne katki saglamak adina bu tür egitimlere büyük önem verdiklerini vurgulayan Baskan Yardimcisi Çöplü, "Çorum Belediyesi ile isbirligi içinde, bölgemizin ekonomik ve teknolojik gelisimine katkida bulunmaktan mutluluk duyuyoruz," seklinde konustu.

Çöplü, ÇOKIS araciligiyla düzenlenen kursun 42 saat sürecegini ve ilerleyen süreçlerde bu tür programlarin devam edecegini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA