Bolu'da Altgeçitler Göle Döndü Açiklamasi Suyun Içinde Dakikalarca Plakasini Aradi

Bolu’da aniden bastiran saganak nedeniyle altgeçitler ve sokaklar adeta göle döndü. Suda mahsur kalan otomobilin sürücüsü dakikalarca aracinin plakasini suyun içinde aradi.

Bolu'da Altgeçitler Göle Döndü Açiklamasi Suyun Içinde Dakikalarca Plakasini Aradi
Sabah saatlerinde günesli olan hava ögle saatlerinde yerini saganaga birakti. Aniden bastiran saganak sebebiyle vatandaslar yagmura hazirliksiz yakalandi. Kisa sürede sokaklari adeta göle çeviren saganak yarim saatlik sürede etkisini yitirdi ancak altgeçitler göle döndü. Borazanlar Mahallesi, Pasaköy Mahallesi ve Kürkçüler TOKI’de bulunan alt geçitlerde birçok araç mahsur kaldi.

Suda mahsur kaldi

Araciyla alt geçitte mahsur kalan Ismail Çinar, “Yagistan dolayi burada kaldim. Buranin yabancisiyim, Ankara’dan hastaneye ziyarete geldim. Ama maalesef burada kaldik. Yapacak bir sey yok. Yagis aniden bastirdi, ben kurtaririm zannettim ama kaldim. Bolu Emniyeti’ne çok tesekkür ediyorum. Sorun çözülene kadar komiserim bizimle beraber kaldi” dedi.

Ayrica Ismail Çinar, aracinin suya düsen plakasini ise dakikalarca aradi.

Öte yandan, Kürkçüler TOKI alt geçidine motosikletle giren 2 kisi suda mahsur kaldi. Canlarini zor kurtaran vatandaslar motosikleti suyun içinde birakti.

Ekiplerin alt geçitlerde su tahliye çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA