Baskan 'Çenesuyu Kar Etmiyordu' Dedi, Belgelerle Yalanlandi

Derince Belediyesi Baskani Sertif Gökçe’nin Çeneysuyu’nun geçmis dönemlerde kar etmedigini iddiasini AK Partili meclis üyesi mali müsavir Arif Ipek belgelerle yalanladi.

Baskan 'Çenesuyu Kar Etmiyordu' Dedi, Belgelerle Yalanlandi


Derince Belediye Baskani Sertif Gökçe, geçtigimiz günlerde Çenesuyu’nun önceki dönemlerde iyi yönetilmedigi, kar elde etmedigini ve ilk kez kendi dönemlerinde kara geçtigini dile getirmisti. Sertif Gökçe’nin yaptigi açiklamayi Derince Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Mali Müsavir Arif Ipek sosyal medya hesabindan belgelerle yalanladi.

"Çenesuyu geçmis yillarda da sürekli olarak kâr eden bir firma olmustur"

Ipek sosyal medyadan yaptigi açiklamada, "En Kocaeli Gazetesi’nde yayinlanan röportajda, Derince Belediye Baskani Sertif Gökçe’nin Çenesuyu kurulusu ile ilgili beyanatini hayretle okudum. Çenesuyu’nun bugüne kadar hiçbir sekilde kar etmedigi ve ilk kez mevcut dönemde kara geçtigi ifade edilmistir. Bu beyanat gerçegi yansitmamaktadir. Çenesuyu geçmis yillarda da sürekli olarak kâr eden bir firma olmustur. Iste bu iddiayi destekleyen yillar itibariyle firmanin kârliligi belgeyi de sunuyorum" dedi.



"Baskan ya geçmis finansal tablolardan habersizdir ya da çalisma arkadaslari tarafindan yanlis bilgilendirilmistir"

Açiklamalarini sürdüren Ipek, "Sayin Baskan ya geçmis finansal tablolardan habersizdir ya da çalisma arkadaslari tarafindan yanlis bilgilendirilmistir. Kendisine, konuya daha hakim olmasi için Çenesuyu hakkinda biraz daha mesai harcamasini öneririm. Özetle, Çenesuyu’nun geçmiste kâr etmedigi iddiasi, somut verilere ve gerçeklere dayanmamaktadir. Firma, yillardir istikrarli bir sekilde kâr eden ve büyüme kaydeden bir yapiya sahiptir. Sayin Baskan’in gazetede yer alan bu yanlis bilginin düzeltilmesi ve dogru bilgilerin kamuoyu ile paylasilmasi önem arz etmektedir" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA