Isparta'da Iki Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 3 Ölü, 10 Yarali

Isparta-Antalya karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 2’si çocuk 3 kisi öldü, 10 kisi yaralandi.

Isparta'da Iki Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 3 Ölü, 10 Yarali
Kaza, dün gece saatlerinde Isparta-Antalya Karayolu’nun 20. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre T.Y. (38) idaresinde olan 35 DVA 11 plakali otomobil ile G.Y. (41) hakimiyetinde olan 41 GB 619 plakali otomobil kafa kafaya çarpisti. Meydana gelen kazada Çagla Ege Yildirim(6), Eylül Mira Yildirim(2), Sevgi Yildirim(59), her iki otomobilin sürücüsü ile birlikte E.M.Y.(2), N.Y.(29), S.Y.(36), B.B.(30), S.N.Y.(13), Ö.M.Y.(8), A.B.(63), B.T.(22) yaralandi. Kazayi gören çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla birlikte bölgeye çok sayida saglik, jandarma, itfaiye, AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafindan otomobillerden çikarilan yaralilar, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Isparta Sehir Hastanesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tip Fakültesi Arastirma ve Uygulama hastanesine kaldirildi.

Kazada agir yaralanan Çagla Ege Yildirim, Eylül Mira Yildirim ve Sevgi Yildirim’in hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybettigi ögrenildi.

Öte yandan, kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA