Samsun'daki Kazada Agir Yaralanan Hemsire Hayatini Kaybetti

Samsun’da kamyonetin çarptigi hafif ticari araç savrularak yaya 2 hemsirenin üzerine devrildi. Agir yaralanan hemsirelerden biri tedavi altina alindigi hastanede hayatini kaybetti.

Samsun'daki Kazada Agir Yaralanan Hemsire Hayatini Kaybetti
Kaza, Samsun’un Tekkeköy ilçesi 19 Mayis Sanayi Sitesi Suoglu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet M. yönetimindeki nakliyat firmasina ait 55 AAY 703 plakali kamyonet, Ömer T.’nin kullandigi 55 AOE 599 plakali hafif ticari araca yandan çarpti. Kazada savrulan hafif ticari araç yolda yürüyen hemsireler Seydi Mertcan Barçin (28) ve Ömer Faruk A.’ya (30) çarpti. Kazada saglik çalisanlari ile hafif ticari aracin sürücüsü yaralandi. Yaralilar, ambulanslarla Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldirildi.

Kazada yaralanan 2 yayanin Çarsamba Devlet Hastanesinde hemsire olarak görev yaptigi ve nöbet çikisi evlerine giderken kaza geçirdikleri ögrenildi. Agir yaralanan hemsire Seydi Mertcan Barçin yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA