OEDAS Iletisim Kanallari Üzerinden 7/24 Hizmet Veriyor

Elektrik dagitim sirketi Osmangazi Elektrik Dagitim A.S. (OEDAS), hizmet bölgesinde hayatina dokundugu 3 milyon kisi ile karsilikli etkilesime dayanan yaklasimiyla çesitli iletisim kanallarindan 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

OEDAS Iletisim Kanallari Üzerinden 7/24 Hizmet Veriyor
Afyonkarahisar, Bilecik, Eskisehir, Kütahya ve Usak’ta elektrik dagitim hizmeti veren OEDAS, tüketicilerine sundugu hizmetin kalitesini artirmak ve faaliyetleri hakkinda bilgi vermek üzere günün her saatinde iletisimi açik tutuyor. Gelenekselden dijitale kadar tüm kanallardan hizmet veren OEDAS, bu kanallardan bilgi paylasiminda bulunmasinin yani sira talep ve önerileri alarak çözüm süreçlerini de yürütüyor.

“Tüketicilerimizden gelen her geri bildirim bizim için çok degerli”

OEDAS Direktörü Muzaffer Yalçin, iletisim politikalari ve kanallari hakkinda bilgi verdi. Tüketici memnuniyeti yaklasimlari çerçevesinde iletisim hizmet kalitesini sürekli olarak artirdiklarini söyleyen Yalçin, “Tüketicilerimizle karsilikli etkilesime dayanan açik iletisim politikamiz çerçevesinde gelenekselden dijitale pek çok kanaldan hizmet sunuyoruz. Il müdürlüklerimizde hafta içi her gün 08.00-18.00 saatleri arasinda hizmet sunarken çagri merkezimiz ve dijital iletisim kanallarimizi 7 gün 24 saat açik tutarak kesintisiz ve sürekli iletisim sagliyoruz. Bu kanallar araciligiyla yaptigimiz çalismalar, faaliyetler, planli kesintiler gibi süreçler hakkinda bilgi vermemizin yani sira tüketicilerimizin talep ve beklentilerini de aliyoruz. Böylece iletilen konulari ilgili ekiplerimizin liderliginde hizla ve titizlikle ele aliyoruz. Her geri bildirim bizim için çok degerli. Tüketicilerimizin beklentilerini karsilamak ve bu beklentilerin de ötesine geçmek için kendimizi sürekli olarak gelistiriyoruz” dedi.



“Teknolojinin tüm imkanlarindan yararlaniyoruz”

Iletisim kanallarinin çesitliliginin önemine deginen Yalçin, sözlerine söyle devam etti:

“Hizmet bölgemizde yaklasik 3 milyon kisinin hayatina dokunuyoruz. Dolayisiyla tüketicilerimizin bize ulasmayi tercih ettigi kanallar da çesitlilik gösteriyor. Kimi tüketicimiz il müdürlüklerimizi ziyaret ederken, kimi tüketicimiz çagri merkezini ya da diger dijital kanallarimizi tercih ediyor. Biz OEDAS olarak her an tüketicilerimizin yanindayiz. Geleneksel kanallardan güler yüzlü, çözüm odakli hizmet sunarken, tüketicilerimize günün her saatinde yanlarinda oldugumuzu hissettirmek ve kesintisiz iletisim kurmak için teknolojinin tüm imkanlarindan yararlaniyoruz.”

OEDAS, tüketicileri ile 5 ildeki OEDAS Il Müdürlükleri, ALO 186 OEDAS Çözüm Merkezi, OEDAS 186 mobil uygulamasi, 0222 186 00 00 numarali OEDAS WhatsApp hatti, web sitesindeki chatbot, sesli yanit sistemi (IVR), SMS ve e-posta araciligiyla iletisim kuruyor.
Kaynak: İHA