Feci Kazada Ölümden Dönüp Ekiplerle Tartisan Sürücü Tutuklandi

Antalya’nin Alanya ilçesinde asiri hiz yapan sürücünün kontrolünden çikan otomobil, önce ticari taksiye ardindan refüjdeki aydinlatma diregine çarptiktan sonra karsi seride savruldu. Kaza sonrasi olay yerine gelen polis ve saglik ekipleriyle tartisan ve 2,60 promil alkollü çiktigi tespit edilen sürücü, tutuklandi.

Feci Kazada Ölümden Dönüp Ekiplerle Tartisan Sürücü Tutuklandi
Kaza, dün saat 08.00 siralarinda Kadipasa Mahallesi Keykubat Bulvari üzerinde meydana geldi. Gazipasa istikametine seyir halinde olan ve asiri hiz yaptigi iddia edilen S.A.’nin kullandigi 07 ACH 887 plakali otomobil, alt geçitten çiktigi sirada direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle ayni yönde ilerleyen A.A.’nin kontrolündeki 07 H 0265 plakali ticari taksiye çarparak kontrolden çikti. Otomobil refüjdeki aydinlatma diregine çarptiktan sonra karsi seride savruldu. Devrilen aydinlatma diregiyle beraber metrelerce sürüklendikten sonra kaldirima çikarak duran araçta sürücü S.A. ve araçtaki B.T.B. yaralandi.

Kaza sonrasi gergin anlar yasatti

Kazayi hafif siyriklarla atlatarak araçtan çikan sürücü S.A. gergin anlar yasatti. Daha sonra S.A., ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve saglik ekipleriyle tartisti. Bunun üzerine polis ekipleri güçlükle sakinlestirdigi sürücü S.A.’yi gözaltina aldi. Diger yarali B.T.B. ise saglik ekipleri tarafindan ambulansla hastaneye götürüldü. B.T.B.’nin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Tutuklandi

Güvenlik kameralarina yansiyan kazada sürücü S.A.’nin 2,60 promil alkollü oldugu tespit edildi. S.A., emniyetteki ifadesinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA