Ceyhan Belediyesi Çarsi Trafigini Rahatlatacak Yeni Yolu Hizmete Açti

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, Sait Akman Caddesini yeni yol çalismasi ile Atatürk ve Kizilay Caddesine bagladi.

Ceyhan Belediyesi Çarsi Trafigini Rahatlatacak Yeni Yolu Hizmete Açti
Ilçe genelinde trafigi rahatlatmak amaciyla iki akilli kavsak ve bir yeni caddeyi hizmete sunan Aydar, bu kez çarsi trafigini rahatlatacak bir projeyi tamamladi. Ceyhan Belediyesi ekipleri, esnafin uzun süredir talep ettigi Sait Akman Caddesi’ni Atatürk ve Kizilay Caddesine baglayan yeni bir yol açarak halkin hizmetine sundu. Yolun trafige açilmasiyla birlikte, özellikle esnafin islerini kolaylastirmasi ve mahalle sakinlerinin ulasimini rahatlatmasi hedefleniyor.

Ceyhan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan asfaltlanarak hizmete açilan yeni yol hakkinda açiklamalarda bulunan Aydar, "Sait Akman Caddesi’ni Atatürk Caddesi’ne ve Kizilay Caddesi’ne baglayan yolumuzu açiyoruz. Bu yol, esnaflarimizin yogun istegi üzerine yapildi. Altyapisini geçtigimiz günlerde tamamladik, bugün ise asfaltlama islemlerini gerçeklestiriyoruz. Yarindan itibaren trafige açiyoruz" dedi.

Yeni yolun mahalle sakinleri ve esnaf tarafindan olumlu karsilandigini belirten Baskan Aydar, Adana Büyüksehir Belediyesi ile uyum içinde çalismaya devam ettiklerini vurguladi.

Cadde esnafi da yeni açilan yolun bulundugu alanin ölü bir bölge oldugunu belirterek, "Burasi çok ölü bir alandi. Bu sekilde yol olmasiyla çok güzel hareketli bir alan haline geldi. Baskanimiz Kadir Aydar’a hizmetleri için tesekkür ederiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA