BESAS'in Ilk Satis Magazasi Gemlik'te Açiliyor

Bursa Büyüksehir Belediyesi istiraki BESAS, satis faaliyetlerini çesitlendirmek ve vatandaslarin daha rahat ulasimi adina önümüzdeki günlerde BESAS Gemlik Satis Magazasi’ni hizmete açiyor.

BESAS'in Ilk Satis Magazasi Gemlik'te Açiliyor
Türkiye’nin üçüncü en büyük ekmek fabrikasi olan BESAS, Bursa’daki tüm vatandaslara ulasabilmek ve kaliteli ürünlerini uygun fiyata sunmak için çalismalarini sürdürüyor. Bursa’da 500’e yakin bayi ile hizmet veren BESAS, unlu mamullerin yaninda süt ürünlerini de ayni kalite ve özveri ile üreterek vatandasin güvenilir gidaya ulasmasini sagliyor. Gemlik’teki vatandaslarin da tüm BESAS ürünlerine kolayca ulasabilmesi amaciyla Gemlik Belediyesi ile BESAS arasinda satis magazasi için protokol imzalandi. Imza törenine, Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren ve BESAS Genel Müdürü Ibrahim Alpay Demirtas’in yani sira Genel Müdür Yardimcisi Deniz Güzelkaya, Gemlik Gemtar Tarim A.S. Yönetim Kurulu Baskani Erdi Sahin, Baskan Yardimcilari Berna Isikdogan ve Tarik Erdem katildi.

Gemliklilere hizmet için yeni projeler üretmeye devam ettiklerini söyleyen Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, bu kapsamda BESAS ile ilk kez kendi eliyle isletecegi satis magazasi için protokol imzaladiklarini belirtti.

Deviren, yakin zamanda hizmete girecek olan satis magazasinin ilçe halkina hayirli olmasini diledi.

BESAS Genel Müdürü Ibrahim Alpay Demirtas, Türkiye’nin üçüncü, Bursa’nin ise en büyük ekmek fabrikasi olan BESAS’in ekmek ve unlu mamullerin yaninda süt ve süt ürünlerini de kaliteli, güvenilir ve uygun fiyata vatandaslarla bulusturdugunu anlatti. Demirtas, “Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’in destekleriyle Kadin Kalkinma Kooperatifleri ve birçok Bursali üreticinin ürettigi 200’ün üzerindeki temel gida ürününü her geçen gün artirdigimiz satis noktalarinda Bursalilara ulastiriyoruz. Ürünlerimize vatandaslarimizin kolaylikla ulasabilmesini önemsiyoruz. Gemlik’te hali hazirda ürünlerimizi satan bayilerimiz var. Ancak biz Gemlikli vatandaslarimizin ürünlere daha kolay ulasabilmesi için BESAS Satis Magazasini açiyoruz. Dogal ve güvenilir ürünlerimizi vatandaslarimizla bulusturacak projeler gelistirmeye devam edecegiz” dedi.

Yapilan protokolle Gemlik Katli Otoparki’nin altinda yer alacak ve isletmesi BESAS tarafindan gerçeklestirilecek olan satis magazasi, tesislerinin disinda farkli bir ilçede yer almasi nedeniyle de ilk olma özelligini tasiyacak.
Kaynak: İHA