Cam Üstünde Nefes Kesen Yürüyüs

Osmaniye’nin Zorkun Yaylasi Senlik Tepesi’nde bulunan Cam Seyir Terasi ziyaretçilerine doyumsuz seyir keyfi yasatiyor. 250 metrekare alana sahip teras sehir içi ve disindan gelen yüzlerce misafiri agirliyor.

Cam Üstünde Nefes Kesen Yürüyüs
Türkiye’nin en büyük yaylalarindan olan ve bölge illerinden gelen vatandaslarla birlikte yaz aylarinda nüfus yogunlugu artan Zorkun Yaylasi Senlik Tepesi’nde yapilan ’Cam Seyir Terasi’ sehre ekonomik, kültürel ve sosyal açidan önemli ölçüde katki sagliyor. Osmaniye Belediyesi tarafindan projelendirilen, Dogu Akdeniz Kalkinma Ajansi DOGAKA tarafindan yapimi tamamlanan, ’Cam Seyir Terasi’ dogaseverlerin yeni gözdesi oldu. 120 dönüm arazi üzerinde idari bina, 250 metrekare kir lokantasi, 2 yöresel ürünler sergi ve satis yeri, kir kahvesi, 2 büfe, 10 kameriye, 30 piknik ünitesi çok sayida sosyal tesis ve bin metre kare amfi park bulunan alan sehrin stresinden ve sicaktan havadan uzaklasmak, doga ile iç içe olmak isteyen misafirlerini agirliyor.

Ilk defa Zorkun Yaylasi’na geldigini söyleyen Emrah Kaplan, "Çok güzel bir ortam, teras umdugundan daha yüksek bekliyordum ama çok da yüksek degilmis. Ama manzarasi harika çok muntazam bir manzarasi var, güzel bir keyifli dron uçurumu yaptik. Yalniz yollari biraz kalabalik aracinizin deposunu doldurup gelin. Gerçekten çok kalabalik bekleye bekleye geldik. Güzel bir ortam etkinlik için çok güzel manzarasi oturup, ailenizle kebap yapabileceginiz, spor yerleri var. Çok begendim herkese de tavsiye ederim" diye konustu.

Ailesi ile birlikte piknik yapmak için Cam Seyir Terasi’na geldigini söyleyen Oguz Kaan Kuru ise, "Kadirli’de oturuyorum Zorkun’a ilk defa geldim çok güzel bir yer çok begendim. Harikalar diyari gibi manzarasi var, güzel bir hizmet yapilmis. Ailemle birlikte geldim ama çok begendim. Herkese de gelmesini tavsiye ederim" dedi.

Kaynak: İHA