TOKI'nin Çorum'daki 628 Milyon Liralik Dev Konut Projesi Basliyor

Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI) tarafindan Çorum’un Iskilip ilçesine yapilmasi planlanan 267 konut projesi için çalismalar basladi.

TOKI'nin Çorum'daki 628 Milyon Liralik Dev Konut Projesi Basliyor
TOKI ve firma tarafindan sözlesme imzalanmasinin ardindan ilçeye gelen firma yetkilileri hafriyat çalismalarina baslarken, yer tesliminin yarin yapilacagi bildirildi.

628 milyon liraya mal olacak proje kapsaminda 267 konut insa edilecek.

Proje hakkinda bilgi veren Proje Müdürü Erhan Cerit, Iskilip’e yapilacak olan toplu konut projesinin 628 milyon liraya mal olacagini belirterek, ilçeye 267 tane konut insa edilecegini açikladi.

TOKI konutlarinin yer tesliminin yarin yapilacagini açiklayan Erhan Cerit, “Proje 400 günde tamamlanacak. 2025 yili sonunda konutlari teslim edecegiz. TOKI konutlari 14 blokta 2+1, ve 3+1 dairelerden olusacak. Kot farki nedeniyle binalar kademeli olacak. Proje kapsaminda 300 tonluk bir su deposu yapilacak. Yollarda düzenleme olacak. Is makineleri çalismaya basladi.

Ekiplerimiz sürekli hafriyat aliyor. Konutlarin kaba insaati Kasim ayinda bitirmeyi planliyoruz. Alt yapi çalismalari tamamlandiktan ve hak sahipleri abonelik islemlerinin yaptirdiktan sonra konutlarina tasinabilecek” dedi.

Kaynak: İHA