Salihli'de Kaymakam Saglam'a Veda Yemegi

Manisa’nin Salihli ilçesindeki 5 yillik görev süresi sona eren Kaymakam Mehmet Kamil Saglam için veda yemegi düzenlendi.

Salihli'de Kaymakam Saglam'a Veda Yemegi
Mülki Idare Amirler Atama Kararnamesiyle Salihli Kaymakamligindan, Çarsamba Kaymakamligina atanan Kaymakam Mehmet Kamil Saglam için Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde veda yemegi düzenlendi.

Veda yemeginde konusan Kaymakam Saglam, tarim, saglik, egitim, kültür ve ayni zamanda altin sehir Salihli’de kaymakam olmaktan büyük mutluluk duydugunu söyledi.

Salihli’de 5 yil görev yaptigini anlatan Kaymakam Saglam, “Salihli hep bizi bagrina basti, tesekkür ediyorum. Salihli benim 33 yillik meslek hayatimda, çalistigim önemli noktalarindan bir tanesi oldu. Ayrica Salihli benim için arti yazdigim ilçelerden bir tanesidir. Salihli’den 12.görev yerime gidiyorum. Hepinize arz-i veda ediyorum. Hosçakalin” diye konustu.

Veda yemeginde Salihli Belediye Baskani Mazlum Nurlu, Ahmetli Kaymakami Mehmet Akif Temur ve Turgutlu Kaymakami Selami Kapankaya da birer konusma yapti.

Veda yemegine Kaymakam Mehmet Kamil Saglam ve esi Semra Saglam, Turgutlu Kaymakami Selami Kapankaya, Ahmetli Kaymakami Mehmet Akif Temur, Belediye Baskani Mazlum Nurlu, Cumhuriyet Bassavcisi Orhan Al, Ilçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkiran, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Dogukan Karaaslan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek baskanlari, muhtarlar, mahalle muhtarlari, kurum personeli, sehit aileleri, gaziler ile davetliler katildi.

Program Ilçe Müftüsü Ali Çebi tarafindan yapilan dua ve Kaymakam Saglam’a yapilan hediye takdimi ile son buldu.
Kaynak: İHA