Muhtarlik Seçimi Husumetinde 2 Kardes Öldürüldü

Samsun’da muhtarlik seçimi husumetinden dolayi pompali tüfekle 2 kardesi öldüren, kardeslerin 2 arkadasini da yaralayan katil zanlisi kayiplara karisti.

Muhtarlik Seçimi Husumetinde 2 Kardes Öldürüldü
Olay, Samsun’un Çarsamba ilçesi Emirli Mahallesi’nde dün aksam saat 23.45’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, I.A. pompali tüfekle Eren Kiliç ve kardesi Emre Kiliç ile arkadaslari Z.E.T. ve G.I.’ye ates açti. Yaralanan 4 kisi ambulanslarla Çarsamba Devlet Hastanesine kaldirildi. Agir yaralanan Kiliç kardesler yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatlarini kaybetti. Yaralilardan G.I. ilk müdahalesinin ardindan Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi. Samsun’daki hastanede tedavi altina alinan G.I. daha sonra taburcu oldu.

Jandarma olaydan sonra kaçan silahli saldirgan I.A.’yi yakalamak için çalisma baslatti. Eren Kiliç ve Emre Kiliç kardeslerin cansiz bedeni otopsi için Adli Tip Kurumu Samsun Grup Baskanligina gönderildi.

Taraftar arasinda muhtarlik seçiminden dolayi husumet bulundugu ögrenilirken, olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA