Ünye'de 60 Çocuk Için Toplu Sünnet Söleni

Ordu’nun Ünye Belediyesi, ilçe genelinde her yil düzenledigi toplu sünnet söleni ile 60 çocugu sünnet ettirdi.

Ünye'de 60 Çocuk Için Toplu Sünnet Söleni
Ünye 23’nci Uluslararasi Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsaminda Ünye Belediyesi tarafindan her yil oldugu gibi bu yil da toplu sünnet söleni gerçeklestirildi.

Ilçe genelinde basvurulari alinan 60 çocuk erkeklige ilk adimlarini atti. Sünnet kiyafetlerini giyen çocuklar için Iskele Mevkii’nde davullu zurnali sölen düzenlendi.

Kur’an-i Kerim Tilavetinin ardindan Müftü Vekili Metin Kaçmaz dua yapti.

Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli sölende yaptigi konusmada, “Peygamber Efendimizin (S.A.V) Sünnet-i Seniyyesini yerine getirmek üzere evlatlarimizi bizlerle bulusturan ailelerini yürekten tesekkür ediyorum. Erkeklige adim olarak algiladigimiz bu süreci bugün bu evlatlarimiz da yasamis oldular. Cenab-i Allah evlatlarimizin huzur ve mutluluk içinde bir ömür geçirmesini bizlere gösterirken, gelecekte evliliklerinin yasanacagi ikinci güzel günlerini de göstersin. Bu organizasyonun gerçeklesmesinde maddi ve manevi katkilari olan Ticaret Borsasi Baskanimiza ve is insanlarimiza da tesekkür ediyorum” diye konustu.

Organizasyondan duydugu memnuniyeti dile getiren Ünye Kaymakami Ayhan Isik ise Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli ve destek veren is insanlarini tebrik etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise organizasyonu hazirlayan ve katki verenleri tebrik etti.

Sölende çocuklara protokol tarafindan çesitli hediyeler verilirken, müzik ve palyaçolar esliginde doyasiya eglenen çocuklar keyifli zaman geçirdi.
Kaynak: İHA