Kars'ta AK Parti Il Danisma Meclisi Toplantisi Yapildi

AK Parti Kars Il Danisma Meclisi Toplantisi Milletvekili Adem Çalkin’in katilimiyla yapildi.

Kars'ta AK Parti Il Danisma Meclisi Toplantisi Yapildi
Il Kültür ve Turizm Müdürlügü Toplanti Salonu’nda düzenlenen toplantiya Bölge Koordinatörü Burhan Çakir baskanlik yapti.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan toplanti slayt gösterisi ile devam etti. Toplantida partililere seslenen AK Parti Milletvekili Adem Çalkin, birlik beraberlik mesaji vererek 15 Temmuz vurgusu yapti.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, 15 Temmuz hain darbe girisimin 8’inci yildönümünde birlik beraberlik mesaji verdi.

Çalkin, “15 Temmuz Kars’ta farkli yasandi, Kars sokak ve caddeleri, partimizin ve eski Emniyet Müdürlügü’nün önündeki cadde bu tarihi güne sahitlik etti. Orada kocaman yürekli Gazi Kars’imizin, Harakani Hazretlerinin torunlari bu hain darbe girisimini birlik ve beraberlik içerisinde püskürttüler. Gazi Karslilar nasil ki Ruslara karsi güçlü bir savunma yaparak o gün Gaziligi ne kadar hak ettilerse, yine 15 Temmuz 2016 ayni sekilde Gaziligi yine hak etti. 15 Temmuz dahil olmak üzere tüm sehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sifa diliyorum” dedi.

Milletvekili Adem Çalkin, “AK Parti Insan odakli çalisir, onu hayatin merkezine koyar. Yapmis oldugu her hizmet, ortaya koymus olduklari her deger, yatirim insani yasatmak onun hayatina dokunmak içindir. Bunun için emek sarf ederiz, bunun için gece gündüz demeden var gücümüzle yollara düser, kimseyi ayirmadan, senlik, benlik hastaligina yakalamadan, ötekilestirmeden var gücümüzle çalisiriz.23 yildir her alanda ülkemizde yapilmayanlari, bir zamanlar imkansiz denilenleri büyük bir kararlilikla, planla gerçeklestiren AK Parti’dir. Önüne çikarilan engellere takilmayan, kimden gelirse gelsin, hangi güç odaklarina dayanirsa dayansin bunlarin hepsini bertaraf eden AK Parti, bu aziz vatan için her zaman en güzelini, en özelini istemistir. Bizlerde Gazi Kars’imiz için her türlü hizmetin en güzelini istiyoruz. Bu düsüncelerle düstük yollara. Bu ugurda hep yürüdük yol aldik. Bu kadim memlekette ayrimcilik, su, bu olmasin istiyoruz. Bunun için herkesi bagrimiza basiyor, hizmetimizde ayrim yapmamayi kendimize misyon edinmis bulunuyoruz” diye konustu.

Il Danisma Meclisi Toplantisi’nda AK Parti hükümetlerinin 23 yilda yaptiklari anlatildi. Toplanti daha sonra basina kapali olarak devam etti. AK Parti Kars Il Danisma Meclisi Toplantisi partililerden yogun ilgi gördü.
Kaynak: İHA