Tokat, Medya Ve Kültür Sanat Muhabirlerini Agirladi

Anadolu’nun önemli ticaret ve kültür merkezi olan Tokat’ta, kültür sanat muhabirleri iki gün boyunca kentin tarihi ve turistik yerlerini gezerek incelemelerde bulunacak.

Tokat, Medya Ve Kültür Sanat Muhabirlerini Agirladi
Kültür ve Turizm Bakanligini katkilariyla, Kültür Sanat Muhabirleri Dernegi tarafindan bu yil 5’si düzenlenen “Medya, Kültür Sanat ve Turizm Bulusmalari” projesi Kars ve Ardahan’dan sonra Tokat Valiligi’nin ev sahipliginde gerçeklestirildi.

Yesilirmak havzasinin bereketli topraklari üzerinde kurulmus olmasinin verdigi avantajla 6 bin yillik tarihi boyunca önemli bir ticaret ve kültür merkezi olmus, 14 devleti ve birçok beyligi içerisinde barindiran önemli bir Anadolu sehri olan Tokat, kültür sanat muhabirlerini agirladi. 2 gün boyunca Tokat’in tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan dernek üyeleri kentteki bir tarihi restoranda bir araya geldi.

Kültür Sanat Muhabirleri Dernegi Baskani Ibrahim Gökdemir bu yil 5’incisini düzenledikleri Medya, Kültür Sanat ve Turizm bulusmalarina Kars ve Ardahan ile basladiklarini belirterek Anadolu’nun en degerli ve her bir adimindan tarih fiskiran Tokat’i yerinde incelemenin ve bu tarihi degerleri kamuoyuna yansitacaklarinin heyecanini tasidiklarini ifade etti.

Kaynak: İHA