Taskin'dan Basinla Isbirligi Vurgusu

Malatya Basin Ilan Kurumu Müdürü Ibrahim Yalinbas, Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin’i makaminda ziyaret etti. Gerçeklesen ziyarette, Malatya basini ve yerel medyanin durumu üzerine kapsamli bir degerlendirme yapildi.

Taskin'dan Basinla Isbirligi Vurgusu
Ziyaret sirasinda, Basin Ilan Kurumu’nun yerel medyaya sagladigi ilan destegi ve bu ilanlarin nasil daha etkin kullanilabilecegi konulari ele alindi. Müdür Yalinbas, verilen ilanlarin Basin Ilan Kurumu araciligiyla dagitilmasinin önemine dikkat çekti. Yalinbas, bu sistemin, yerel basinin finansal sürdürülebilirligini saglamak açisindan büyük bir rol oynadigini vurgulayarak, "Medyanin toplumu bilgilendirme görevini yerine getirebilmesi için finansal olarak desteklenmesi gerekiyor. Basin Ilan Kurumu olarak bu destegi saglamak için çalisiyoruz" dedi.

Baskan Taskin ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Malatya basininin gelisimi için Basin Ilan Kurumu ile isbirligimizi sürdürecegiz. Yerel basinin güçlendirilmesi ve halkimizin dogru bilgilendirilmesi konusunda belediye olarak üzerimize düseni yapacagiz," ifadelerini kullandi. Taskin, ayrica medya kuruluslarinin yerel yönetimlerle isbirligi içinde çalismasinin önemine degindi. "Medya, halkin sesi ve gözüdür. Bu nedenle, medya ile saglikli bir iletisim ve isbirligi içinde olmak, toplumsal fayda açisindan büyük önem tasiyor" diye konustu.

Yalinbas, ziyaretin sonunda Baskan Taskin’a Basin Ilan Kurumu tarafindan hazirlanan "Basinin Gözünden Ayasofya" kitabini hediye etti.
Kaynak: İHA