Baskan Uzun'dan Mahalle Bulusmalariyla Yerinde Çözüm

Amasya’nin Suluova ilçesinin gelecegini ilçe sakinleriyle birlikte sekillendirmek amaciyla baslatilan ‘Mahalle Bulusmalari’nin 5’si Cevizdibi Mahallesi’nde gerçeklestirildi. Suluova Belediye Baskani Rifat Uzun, bulusmada vatandaslarin önerilerini dinleyerek yapilmasi planlanan çalismalarla ilgili bilgi verdi.

Baskan Uzun'dan Mahalle Bulusmalariyla Yerinde Çözüm
Suluova Belediyesi, Suluova’nin gelecegini ilçe sakinleriyle birlikte sekillendirmek amaciyla ‘Mahalle Bulusmalari’ baslatti. Suluova Belediye Baskani Rifat Uzun’un katilimiyla düzenlenen bulusmaya Cevizdibi Mahallesi sakinleri ve mahalle muhtari katildi.

Toplantida vatandaslarin talep ve önerilerini dinleyen Baskan Uzun, Suluova’nin tüm bilesenlerinin katilimiyla 5. Yillik Stratejik Plani hazirlayacaklarini söyledi.



“Suluova’nin tüm bilesenleriyle yol haritamizi çizmemiz gerekiyor”

Suluova’nin gelecegini ortak akilla insa etmek için Mahalle Bulusmalarini baslattiklarini ifade eden Baskan Rifat Uzun, “Çocuklarimiza daha güzel bir sekilde emanet etmemiz gereken bir Suluova var. Suluova’ya daha iyi nasil hizmet edebiliriz, Suluova’mizi kadindan yana, çocuktan yana, gençlerden yana bir belediye, bir ilçe nasil yapabiliriz bunun arayisi içerisindeyiz. Suluova’nin bes yillik stratejik planini hazirlayacagiz. Biz belediyede oturup Suluova’nin önümüzdeki bes yilina sekil veremezdik. Bunu mahalle bulusmalariyla komsularimizla tartismamiz gerekiyor, STK bulusmalariyla, genç bulusmalariyla, yani Suluova’nin tüm bilesenleriyle bu durumu tartisip netlestirerek yol haritamizi çizmemiz gerekiyor. Mahalle Bulusmalari ile hemsehrilerimizin sorunlarini yüz yüze dinliyoruz. Bu bulusmalarimizi mahalle mahalle gerçeklestirmeye devam edecegiz. Hemsehrilerimizin sorunlarini not ederek çözüme kavusturacagiz" dedi.

Kaynak: İHA