Uzungöl'de Dilencilere Zabita Ekiplerinden Operasyon

Trabzon Büyüksehir Belediyesi zabita ekipleri dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’de dilencilerle mücadeleye yönelik çalisma gerçeklestirilirken, 12 dilenci hakkinda islem yapildi.

Uzungöl'de Dilencilere Zabita Ekiplerinden Operasyon
Trabzon Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi’ne bagli ekipler, kentin her noktasinda denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Çaykara ilçesinde bulunan ve binlerce yerli, yabanci turisti agirlayan dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’de denetimler gerçeklestirildi.

Vatandaslara ve turistlere rahatsizlik veren dilencilere yönelik yapilan uygulamalarda 3’ü yabanci uyruklu 12 sahis hakkinda islem yapildi.

Trabzon Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada, "Vatandaslarimizin ve turistlerimizin huzurunu kaçiran, insani duygulari sömüren hiçbir faaliyete izin vermeyecegiz. Amacimiz, sehrimizde her anlamda, her yerde huzuru saglamak. Vatandaslarimiza da önemli görevler düsmektedir. Bu tür haksiz kazanç elde etmeye çalisan, huzursuzluk veren kisilere itibar etmesinler. Herhangi olumsuz bir durumda bize bildirsinler. Denetim faaliyetlerimiz araliksiz sürecek" denildi.
Kaynak: İHA