KATSO Baskani Kadir Bozan'dan GTO'ya Ziyaret

Kars Ticaret ve Sanayi Odasi (KATSO) Yönetim Kurulu Baskani Kadir Bozan birtakim temaslarda bulunmak üzere Gebze Ticaret Odasi (GTO)’yu ziyaret etti.

KATSO Baskani Kadir Bozan'dan GTO'ya Ziyaret
KATSO Baskani Kadir Bozan, Gebze Ticaret Odasi Baskani Abdurrahman Aslantas’in özel misafiri olarak GTO’ya ziyaret gerçeklestirdi. Ziyarete Gebze Ticaret Odasi Baskani Abdurrahman Aslantas, Gebze Ticaret Odasi Komite Üyeleri ve Gebze’de faaliyetlerini yürüten Karsli is insanlari katildi.

Ziyaret esnasinda GTO Baskani Aslantas, KATSO Baskani Kadir Bozan’i Gebze’de agirlamaktan memnuniyet duydugunu ifade ederek iki sehrin is dünyasi arasindaki iliskilerini daha üst seviyelere çikarmak için gayret göstereceklerini vurguladi.

Aslantas “KATSO’nun degerli Baskani Kadir Bozan’i sehrimizde görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Önümüzdeki dönemde ziyaretlerimize ve iki il arasindaki ticari iliskilerin gelistirilmesine yönelik daha yogun bir çabanin içerisinde olacagiz. Birlikte düzenleyecegimiz bu ve benzeri toplantilarin, iki ilin de kalkinmasi ve gelismesi adina çok önemli çalismalar olduguna yürekten inaniyorum” dedi

Gabze’de bulunmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren KATSO Baskani Kadir Bozan, “Kars’in tanitimi ve gelismesi için büyük ugraslar veriyoruz. Bu kapsamda bölge oda ve borsalarimiz basta olmak üzere ülkemizin çesitli il ve ilçelerinde yer alan Oda ve Borsalara ziyaretler gerçeklestiriyoruz. Oda ve Borsalarimizi ilimize davet ediyoruz ve ilimizde agirliyoruz. Önceki yillarda bu davetlerimize ilk cevap veren odalardan biri de Gebze Ticaret Odasi olmustu. Sizleri geçtigimiz yillarda agirladigimiz ve kurdugumuz bu bag için çok mutluyuz. Bu yüzden ilk firsatta sizleri ziyaret etmek istedik. Bizleri agirladiginiz için Kars Ticaret ve Sanayi Odasi adina sizlere tesekkürlerimiz sunuyorum” diye konustu.

Ayrica ziyaret esnasinda 2 oda arasinda ‘Is Birligi ve Kardes Oda’ protokolü imzalandi.
Kaynak: İHA